Sari la conținut

[Interviu] Alek @ LeagueCS - FONDATOR LCS


b0rn0key

Postări Recomandate

LRCKmw6.png

Seara buna si bine v am regasit la un nou interviu. Continuand seria "Fondatorilor", il avem alaturi de noi pe @Alek @ LeagueCS

👇 Cateva aspecte generale despre Domnul Alek😈 👇

 

[REPORTER] b0rn0kBuna, iti multumesc ca ai acceptat cererea de interviu. Mai intai vreau sa stiu cine sta in spatele acestui nume, cati ani ai si unde locuiesti.

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Salutare, cu mare placere. Ma numesc Alexandru Andrei, locuiesc in Bucuresti si am 26 de ani.

[REPORTER] b0rn0kAm vazut ca ai fost ocupat total zilele ce au trecut, aveai zile in care nu intrai deloc pe forum. Unde muncesti, ca ce si descrie ne locul tau de munca in cateva minute.

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Da, am perioade si perioade, lucrez la Orange Romania si ca o scurta descriere, fix cum ii place lui @X-Tream sa zica, e un fel de Auschwitz.

[REPORTER] b0rn0k: Privind timpul liber, ce activitati preferi sa faci, exceptand calculator sau orice alt mijloc electronic?

[Fondator] Alek @ LeagueCS:  In putinul meu timp liber imi place sa merg la sala si in general cam orice activitate care contine sport. Pe langa asta, vizitez cinema-ul regulat sau mici iesiri cu prietenii la gratare/terase.

[REPORTER] b0rn0k: Ai vreo pasiune aparte care te defineste?

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Sportul, il practic de mic copil si nu mi-as vedea viata fara el.

[REPORTER] b0rn0k:  Descrie te in 3 cuvinte.

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Iubitor, cel mai bun bucatar pe care il poti avea in casa si scorpion (cred ca am spus tot cu asta) :))

[REPORTER] b0rn0k: Cum trebuie sa arate persoana cu care ai dori sa mergi pe acelasi drum tot timpul?

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Fix cum arata acum, pe scurt ea este un eu 2, varianta impunatatita. (Eu 2 adica ne plac aceleasi lucruri doar ca ea le face mult mai bine de fiecare data :)) )

 

👇 Sa vedem ce legatura are acesta cu gaming-ul 👇

 

[REPORTER] b0rn0k Spune ne un motiv pentru care ai ales acest nume

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Pai pentru ca ma cheama Alex si Alek suna putin bad asa, sau cel putin asta este parerea mea :)) incerc si eu sa par ce nu sunt. Pont: @Casper e ala rau :))

[REPORTER] b0rn0k  Care sunt jocurile pe care le preferi atunci cand ai timp?

[Fondator] Alek @ LeagueCS:  Cs 1.6, League of Legends si Valorant. Fac o mica paranteza aici si va invit sa intrati pe serverele comunitatii de 1.6, sunt cele mai tari pe care am jucat ever.

[REPORTER] b0rn0kDin cate am vazut, ai fondat serverul CSGO al comunitatii. De ce te ai retras?

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Nu e l-am fondat. Fondatorul principal si omul din spatele ideii in sine este @Pomarleanu eu am aterizat undeva pe parcurs si am ajutat cum am putut eu mai bine la imbunatatirea lui alaturi de foaaarte foaaarte multi oameni. (Warcraft, Casper, Kazoo, Bombo, Jeko, Marius,  Taz). Pont: Taz e lasat special ultimul :)) la restul nu conteaza ordinea 

[REPORTER] b0rn0kDaca nu ma insel, si acum un an cand am fost moderator prima oara, erai fondator pe acest forum. Sunt curios daca ai fost de la inceput sau daca ti a recomandat vreun prieten care fonda forumul deja.

[Fondator] Alek @ LeagueCS:  La fel si la CSGO, in comunitate am venit pe parcurs. Fondatorul principal este X-tream. Eu doar m-am alaturat lui deoarece mi-a placut (si imi place in continuare) felul in care gandeste si ideologia care sta la baza comunitatii. Si Octavian a contribuit foarte mult aici, in venirea mea ma refer. Serverul CSGO a fost cel care m a tinut pe aceasta comunitate pana sa ajung sa ma implic intru totul.

[REPORTER] b0rn0kCare crezi tu ca ar fi un bun avantaj pentru forum pe care orice moderator ar trebui sa l faca?

[Fondator] Alek @ LeagueCS:   Multe topicuri cu stiri pe care ulterior sa le distributi pe grupuri de facebook. Aduceti foarte multi oameni prin metoda asta, va puteti lauda cu numarul de accesari si de asemenea primiti si credite + up (daca e cazul) din partea noastra. Asta trebuie sa faca un moderator adevarat. Spre exemplu haide sa discutam despre fotbal.

  • a. CFR Cluj a castigat titlul in Romania dupa 2 greseli de arbitraj.
  • b. Haaland este jucatorul echipei Manchester United.
  • c. Lewandowski semneaza cu Barcelona.
  • d. PSG a renuntat la negocierile cu Mbappe.
  • e. Dybala a jucat ultimul meci pentru Juventus.
  • f. CSA Steaua nu a primit licenta pentru promovare in liga 1.
  • g. Dinamo aproape de retrogradare.
  • h. U Cluj fortata sa joace meciul de baraj cu sora ei mai mare Dinamo.
  • Si uite cum in 2 minute am gasit 8 subiecte doar pe o singura tema.
  • Cu ocazia asta, lansez o provocare pentru orice moderator (nu conteaza unde modereaza) sa imi preia ideile de mai sus, sa faca cateva topicuri pe care sa le distribuie pe multe grupuri de fb. Garantez multe click-uri :)

[REPORTER] b0rn0kDaca ar fi sa schimbi ceva la forum, ce ai schimba?

[Fondator] Alek @ LeagueCS: Momentan nimic, @Alexandru face o treaba foarte buna cu tema iar @Mădălin., @Ares si @xxhevvoxx♔ au grija de voi, totul este perfect. Poate as face mai multe postari daca as fi moderator pentru a ajunge la un eventual up. Toti oamenii pe care ii vedeti aici in "posturi" mari au pornit de la 0 la fel ca si voi, inclusiv eu.

 

Iti multumesc din nou pentru ca ai acceptat sa raspunzi la aceste intrebari. Mult succes in continuare in ceea ce vei face si sa nu ne parasesti ca poat devine @Casper mai rau :)) Daca v a placut like/ador si astept reply🥰

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari amandurora pentru interviu ❤️💪

Mai un pic si vine si vremea de gratare 🍺

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

5 hours ago, Casper said:

Urat asa...ma faceti sa par rau

@Alx. facem interviu 1.2, dar sa lucrezi la intrebari sa spunem care sunt cu adevarat aia rai :))

@Alek @ LeagueCS vorbim noi 🤨

:)))

 

Ai taiat foarte mult, why? Acum nimeni nu stie la ce am vrut sa ma refer la alea cu fotbalul :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate