Sari la conținut

[Stiri IT] Synology pășeste in lumea Wi-Fi 6 cu noul router RT6600ax


b0rn0key

Postări Recomandate

Synology-RT6600ax-Lansare-780x470.jpg

Synology a anunțat lansarea lui RT6600ax, primul router al producătorului care a obținut certificarea Wi-Fi 6. Asta înseamnă că este pregătit pentru aproape orice tip de utilizator, fiind capabil să ofere viteze foarte mari și stabile, o componentă software avansată care include un sistem de securitate de ultimă generație și specificații hardware care să mulțumească chiar și cei mai pretențioși utilizatori.

Noul RT6600ax oferă un port 2.5GbE configurabil pentru implementarea WAN sau LAN și le permite utilizatorilor să profite de conexiunile Multi-Gig sau să conecteze dispozitive performante, precum un NAS. Vitezele de conectare și funcționarea fără probleme sunt asigurate de un procesor quad-core tactat la 1.8GHz și 1GB de memorie RAM DDR3. Tehnologia tri-band funcționează împreună cu Smart Connect pentru a optimiza distribuția dispozitivelor, astfel elimină blocajele de transmisie a datelor.

Compatibilitatea cu spectrul de 5.9GHz licențiat recent deblochează canale non-DFS la 80 și 160Hz, oferind un debit wireless combinat de 6.6Gbps, două conexiuni simultane de mare viteză și performanță mai mare a serverului VPN.

Synology RT6600ax oferă o componentă software foarte puternică

Pe partea de software, Synology RT6600ax este echipat cu SRM 1.3, cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru routere al producătorului. SRM 1.3 satisface cerințele pentru o mai bună securitate și mai multă flexibilitate, ceea ce face din acest router un model potrivit pentru cerințele rețelelor moderne. Opțiunea de a crea până la cinci rețele separate îți permite să administrezi mai bine dispozitivele conectate și facilitează securitatea acestora separând dispozitivele mai puțin sigure (precum cele IoT) de restul celor conectate.

Sistemul de operare de la Synology îți permite crearea de profiluri pentru fiecare utilizator. La rândul lor, acestea pot fi configurate pentru a limita timpul petrecut online sau pentru a bloca navigarea complet. Există și funcții de control parental, care îți permit să controlezi îndeaproape ce site-uri pot fi accesate de un anumit dispozitiv și filtrează rezultatele de pe motoarele de căutare populare pentru a evita conținutul periculos.

Synology-RT6600ax-Interfata.jpg

Lățimea de bandă disponibilă poate fi distribuită între dispozitivele conectate, acordând prioritate unui singur client sau unei singure aplicații atunci când apar nevoi specifice. Datele în timp real și cele istorice susțin auditul granular, cu rapoarte de trafic generate automat sau la cerere, care pot fi ușor partajate în format CVS sau HTML.

Utilizatorii care lucrează la distanță și echipele hibride pot folosi suita de instrumente de conectivitate la distanță din SRM 1.3 pentru a accesa site-uri web de tip intranet direct din browser-ul lor. În acest fel sunt stabilite conexiuni performante cu un client dedicat prin diverse protocoale (SSL VPN), se face legătura între mai multe locații pentru partajarea simplă a resurselor în diferite rețele și se permite operarea de la distanță a dispozitivelor compatibile prin funcția de Remote Desktop.

Producătorul s-a gândit și la ușurința în utilizare, astfel aplicația DS Router oferă o experiență îmbunătățită de gestionare a rețelei, indiferent unde te afli. Versiunea 2.06 aduce pe smartphone funcționalități care anterior erau disponibile doar în interfața web. Printre acestea se numără crearea de rețele wireless noi, configurarea filtrarii web și a controlului parental, setarea schemelor de control și multe altele.

-> Sursa <-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate