Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali dă exemplu non-combatul FCSB cu Viitorul: „Știți ce am făcut cu Hagi în 2013? Reghe făcea pe nebunul”


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.e00fc7e4b0aa4441b8c6396c08bb52c6.png

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, îi arată obrazul lui Gigi Becali, într-un comunicat emis la câteva ore după declarațiile oferite de latifundiar în cadrul unei emisiuni televizate. „Regele” a reacționat prompt, acuzându-l pe finul său că „nu știe să piardă”. Nu e pentru prima oară când relația dintre cei doi suferă scurtcircuite. În 2017, latifundiarul a bănuit că ruda lui a făcut-o pe CFR campioană.

Citat

Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă. În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații.

- Comunicat Gică Hagi

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate