Sari la conținut

[FOTBAL] Am luat două goluri… nici nu știu cum să le numesc .. Toni Petrea : „A fost ofsaid clar, dar ce mai contează?”


Ciudățel

Postări Recomandate

image.png.7e223f8750b236caf915d68b513b3797.png

 

„Nu e plăcut. Ne propuseserăm să câștigăm acest meci, nu am reușit. Cred că am făcut un joc bun, am avut multe ocazii, am ratat foarte mult. Am luat două goluri… nici nu știu cum să le numesc. A venit această fază din ultimele minute despre care nu știu ce să zic, dacă a fost gol valabil, dar nu mai contează.

Asta este situația, nu avem ce să facem. Acum, nu mai suntem la mâna noastră, trebuie să acceptăm.

Cred că toți erau conștienți și i-am văzut și motivați pentru această partidă. Din punctul meu de vedere, chiar au făcut un joc bun. Am avut atitudine, însă așa se poate întâmpla la fotbal, să apară două momente de nesincronizare în care am primit două goluri care au contat decisiv. Din păcate, nu am gestionat bine finalul acesta de joc. Nu am reușit să închidem jocul mai repede. Ne-am retras cam mult. Le-am atras atenția dinainte de meci să nu joace cu mingi lungi.

Am văzut doar imaginea, mie mi se pare ofsaid clar, dar acum ce mai contează? E un gol care poate cântări cât un campionat. Eu am atras atenția în nenumărate rânduri că nu ultima etapă e decisivă. Eu sincer vă spun că nu mă gândeam ca la o finală la ultima partidă.

Am căutat să pregătesc meciul cât mai bine, dar probabil că miza acestei partide și-a spus cuvântul.

(n.r. despre CFR Cluj  – Universitatea Craiova) Se poate întâmpla orice la fotbal. Uitați ce s-a întâmplat în această seară. Poate că nimeni nu se gândea că FC Voluntari o să ne încurce pe noi. O să mă uit, de ce să nu mă uit?

E dezamăgitor în momentul în care produci fotbal, îți creezi ocazii și nu marchezi. E chiar frustrant. Nu am vorbit încă cu echipa, i-am lăsat să se liniștească, vom vorbi în cantomanent”, a spus Toni Petrea

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate