Sari la conținut

[ Crime ] - Amelie Dyer "Insane child killer"


Alx.

Postări Recomandate

-> Potrivit opiniei publice, Jack Spintecatorul castiga fiecare premiu de „cel mai ingrozitor criminal din Anglia secolului al XIX-lea”. Totusi, imi permit sa contest asta. Desi Jack cu siguranta castiga premiul de popularitate, prolificitatea sau si factorul de monstruozitate nu se compara cu Amelia Dyer. Dyer a omorat in jur de 400 de oameni in aceeasi perioada in care Jack Spintecatorul aparea pe prima pagina a ziarelor de parca era un Beatle al secolului al XIX-lea. De asemenea, victimele ei erau bebelusi.

-> Asistenta din Bristol, Dyer avea de-a face cu orfelinatele. Acesta aranjase sa aiba grija de copiii nedoriti ai oamenilor care nu-si permiteau sa aiba grija de ei (ceva de care era nu ducea lipsa), contra unei sume de bani. Afacerea era complet legala. Totusi, la scurt timp Dyer si-a dat seama ca poate sa faca mai mult bani, facand cat mai putina treaba posibila. Probabil ca iti dai seama unde se indreapta povestea.

-> Clientii ei, care se pare ca nu se prindeau cand imita ghilimelele atunci cand spunea ca „se va ocupa” de copii, ii plateau taxa, pentru ca apoi aceasta sa lase bebelusii de izbeliste, neglijandu-i pana mureau. Cand s-a decis ca acest lucru nu se intampla destul de rapid, a inceput sa-i stranguleze cu banda adeziva. Arunca apoi trupurile in Tamisa si inchiria hainele, stabilind-o ca fiind persoana cel mai greu de scris despre, pe un blog care uneori se vrea amuzant.

-> In ciuda unor intalniri cu politia si cateva treceri pe la spitalul de nebuni, Dyer a reusit sa continue aceasta practica bolnava pentru aproape 20 de ani, timp in care politia se tot intreba de unde naiba tot vin bebelusii aceia morti de pe rau. In cele din urma, a fost neatenta si a infasurat un cadavru intr-o hartie de culoare maro pe care se vedeau urme usoare de scris. Scrisul a fost descoperit ca apartinandu-i ei si a fost prinsa in 1896, printr-o operatiune de succes.

-> A fost nevoie de mai putin de cinci minute pentru a o condamna si a se elibera verdictul de moarte prin spanzurare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate