Sari la conținut

[FOTBAL] Adrian Mititelu Jr., derapaj rasist după victoria lui FC U Craiova din Giulești


Javik

Postări Recomandate

1615808795759.jpg?width=848&height=0

 

Adrian Mititelu Jr. nu s-a putut abține după ce FC U Craiova s-a impus în meciul din Giulești, împotriva Rapidului (2-3), și a postat o melodie, însoțită de mesajul „Gipsy Love”.

FC U Craiova a reușit surpriza în Giulești, unde s-a impus spectaculos în fața Rapidului, 3-2. Meciul a fost urmat de incidente grave petrecute în zona accesului la vestiare, unde Săpunaru și Paramatti au văzut cartonașul roșu pentru că nu și-au putut stăpâni nervii.

Patronul Adrian Mititelu Jr. nu și-a mascat bucuria câștigării acestui meci, cu toate că echipa lui nu mai are niciun obiectiv în acest final de sezon, fiind scăpată matematic de grijile retrogradării. Acesta a sărbătorit succesul și în mediul online, unde a postat un mesaj cu tentă evident rasistă: „Gipsy Love” („Dragoste de țigan”). Totul, pe acordurile melodiei Muro Shavo, interpretată de Hara și Tamango.

Adrian Mititelu Jr., derapaj rasist după Rapid – FC U Craiova 2-3

FC U Craiova a învins-o pe Rapid cu 3-2, prilej pentru Adrian Mititelu Jr. să se dea în stambă. Fiul patronului oltenilor nu a lăsat să treacă neobservat succesul obținut în fața antrenorului cu care a început sezonul, Adrian Mutu, astfel că a dorit să își încânte urmăritorii din mediul online.

adrian-mititelu-647x1400.jpg

sursa: prosport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate