Sari la conținut

[FOTBAL] Fotbalistul FCSB-ului de care se 'tem' oficialii Universității Craiova


Ciudățel

Postări Recomandate

 

image.thumb.png.a5f1fa181dcba24f3579e0ab7c503bf5.png

„De la FCSB, mare atenție trebuie să-i acordăm lui Olaru, e un fotbalist într-o formă deosebită. De asemenea, pe Coman îl văd ca pe o fiară rănită și vrea să recupereze timpul pe care l-a pierdut cu accidentările.

Atunci când a vrut să joace, când a avut capul la fotbal, are calitate... și forță, și viteză. Dar are pierderile lui, dispare din joc.

Și la fazele fixe să fim atenți, pentru că de fiecare dată ne-au 'curățat' la fazele fixe. Bineînțeles, și cu Tănase trebuie să avem foarte mare atenție. De fiecare dată am primit goluri din faze fixe”a declarat Sorin Cârțu

Sorin Cârțu nu se teme de Octavian Popescu 

„Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu, dar nu vreau să dau indicații altora. La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj.

Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate! Asta e mereu soluția contra lui și l-ai 'curățat'. El trebuie să preia mingea, dacă îi vine dublaj nu mai face nimic”a adăugat președintele Universității Craiova. 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate