Sari la conținut

[Stiri IT] Incredibil, dar Nelimitat – Digi îți face o ofertă pe care nu o poți refuza!


b0rn0key

Postări Recomandate

Digi-Romania-Feature-780x470.jpg

Digi este un nume din ce în ce mai cunoscut în piața românească și fie că vorbești despre internet, servicii de televiziune sau telefonie, sigur au o promoție activă cu care să te atragă. Astăzi vorbim despre campania „Incredibil, dar Nelimitat” prin intermediul căreia, compania încearcă să fure clienți de telefonie mobilă de la competiție. Și fac asta într-un mod foarte benefic pentru potențialii doritori, oferindu-le nu mai mult, nu mai puțin de patru luni gratuite la abonament.

Dacă îți portezi numărul la Digi în această perioadă, beneficiezi de o reducere de 50% a abonamentului, timp de 24 de luni. Oferta este valabilă pentru tipurile de abonament Optim Nelimitat, Optim 2 și Optim 3. Clienții care își portează numărul la Digi pot alege între această reducere de 50% și achiziționarea unui telefon în 24 de rate Digi cu avans 0. Această opțiune este însă disponibilă doar pentru cei care dețin deja abonament la minim un serviciu fix Digi.

Probabil ați observat că încă nu am spus nimic despre cuvântul “nelimitat”. Chiar dacă avantajele despre care am scris mai sus par, probabil, destule încât să ți se pară o ofertă bună. Ei bine, dacă îți vei porta numărul la Digi, vei beneficia de internet nelimitat, minute nelimitate în orice rețea, fie ea fixă sau mobilă și SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi. Pe lângă toate astea, mai beneficiezi și de 3000 de minute internaționale în rețelele principale de telefonie din Uniunea Europeană, SUA, Canada și China.

Să fiu sincer, este destul de greu să nu ai măcar un serviciu de la Digi în momentul de față; serviciile de internet și televiziune sunt excelente, însă rețeaua de telefonie mobilă nu a reușit încă să mă convingă. Și oricât de mult mi-ar plăcea să mă portez în rețeaua acestora, experiența unor cunoscuți m-a făcut să stau departe. Dar cine știe? Pe măsură ce rezolvă din problemele de acoperire, este o șansă ca numărul de abonați să crească din ce în ce mai mult.

-> Sursa <-

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate