Alx. Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @Alexandru About Alexandru Alx.: Buna Alexandru, multumesc pentru ca ai acceptat aceasta invitatie. Te rog sa pregatesti 50 lei pentru furt de nume , dar in acelasi timp sa ne spui ce varsta ai deoarece numele il stim ! Alexandru: Am vârsta de 22 ani! Alx.: As dorii sa stiu cum te-ai descrie in cateva cuvinte ? Alexandru: Din păcate nu mă pot auto-caracteriza, fiecare își poate face o părere despre mine după cum dorește. Alx.: Cum ai descrie jobul perfecta pentru tine? Alexandru: Nu există un job perfect pentru mine, nu există o descriere decentă pentru un job perfect din prespectiva mea. Alx.: Ce ti-ar aduce zambetul pe buze chiar acum? Alexandru: 1000 euro, să fiu sincer Alx.: Poveste o intamplare amuzanta din copilarie sau ceva ce nu vei uita niciodata? Alexandru: Prefer să nu răspund la această întrebare! Alx.: Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine? Alexandru: ! TOT CE FAC, FAC CU UN SCOP ! Alx.: Multumesc pentru sinceritatea de care ai dat dovada , acum trecem putin si pe partea "virtuala", esti pregatiti pentru next level? Alexandru:: Dap. About Community Alx.: Cum ai ales acest nickname ? Alexandru:: Deoarece mă definește și mi-am făcut o reputație pe acest nume cât și pe cel anterior. Alx.: Cum sa ajuns la dragostea pe care o ai pentru "FRONT - END Developer" ? Alexandru:: Aici este o poveste mai lungă, în primul rând mă rugam de alți "Web Designeri" să mă ajute și pe mine cu o temă, cu instalarea unu-i forum, cu un site și toți cereau excesiv de mult pentru niște chestii care nu-și aveau prețul acelea și în acel moment m-am ambiționat și m-am învățat singur să fac ceea ce fac în ziua de azi. M-am ridicat prin hateri să fiu sincer și chiar le mulțumesc tuturor haterilor care mă critică și așa mai departe ! Alx.: Ce te a determinat sa te implici in dezvoltarea acestei comunitati? Alexandru:: Ei bine, eu sunt defapt de mai mult timp pe această comunitate și am ajuns la concluzia că această comunitate este una dintre cele mai serioase și cu oameni serioși. Desigur și această comunitate are defecte. Alx.: Descrie cum decurge o zi ca si "FRONT - END & SUPPORT"" pentru LEAGUECS ROMANIA? Alexandru:: Nu am un răspuns corect pentru această întrebare. Alx.: As dorii din partea ta, o scurta caracterizare a acesti comunitati ( o parere de la inceput pana in momentul de fata ) ! Alexandru:: Această întrebare este irelevantă, din punctul meu de vedere, prefer să nu răspund ! Alx.: Din punctul tau de vedere, care ar fi unul dintre cele mai bune moduri de a atrage lume intro comunitate gaming? Alexandru:: Aici depinde foarte mult de staff-ul administrativ al comunității. La fel, o întrebare irelevantă. Alx.: Multumesc pentru ca ai acceptat sa te "zapacesc" cu intrebari si mai ales pentru sinceritate ! O zi frumoasa sa ai ! Alexandru:: Asemenea îți doresc și eu ție. Acesta, prin urmare, a fost primul meu interviu alaturi de @Alexandru . In urma acestui interviu am descoperit o persoana puternica care a luptat pentru a avea o vocatie in viata !! Astept pareri cu impresiile facute si daca v-a placut PRESS ->.
Rex.Alber Posted May 3, 2022 Posted May 3, 2022 Felicitari pentru munca depusa @Alx. -> depui o munca minunata in acesta sectiune. Bravo !!!! @Alexandru -> felicitari ca le-ai dat peste nas la toti acei "hater's" !!
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted May 4, 2022 Global-Moderators Posted May 4, 2022 felicitari amandurora pentru acesti interviu Alexandrilor :))
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.