Alx. Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @X-Tream About X - Tream Alx.: Buna X - Tream , multumesc pentru ca ai acceptat aceasta invitatie. Te rog sa ne dezvalui adevaratul tau nume si varsta minunata pe care o detii pentru inceput! X - Tream: Salut, Alx. Ma numesc Pasca Adrian, am 33 de ani si sunt din Deva. Alx.: Personal nu te cunosc foarte bine, cum te-ai caracteriza pe scurt pentru un necunoscut? X - Tream: Este irelevant felul in care ma caracterizez eu, atata timp cat in lumea asta a gaming-ului, sunt caracterizat in toate felurile posibile. Unii spun despre mine lucruri bune, altii lucruri rele. NU ca m-ar afecta cu ceva opinia lor. Dar totusi sa-ti raspund...ma consider un baiat simplu si respectos. Uneori sunt foarte impulsiv, cand simt ca se "sare calul". Alx.: In mare parte lumea are si "JOB-uri" pe langa munca pe forum, dar as dorii sa stiu care ar fi JOBUL perfect pentru tine? X - Tream: JOB-ul perfect pentru fiecare e sa lucrezi ceea ce-ti place, sa faci bani zambind. Eu nu m-am gandit niciodata ce mi-ar placea sa lucrez, pentru ca am fost "constrans" financiar in permanenta. A trebuit sa lucrez orice, doar sa fac bani. Poate viata unora a fost mai usoara si au avut timp de visat la job-ul perfect, insa, a mea n-a fost. Alx.: Orice om are zile naspa, care ar fii scaparea ta din aceasta "neplacere" ca sa ai zambetul pe buze? X - Tream: Un somn zdravan. Tot timpul, cand sunt odihnit bine, sunt cu zambetul pe buze Cand sunt obosit, sunt irascibil. Alx.: Poveste o intamplare amuzanta din copilarie sau ceva ce nu vei uita niciodata? X - Tream: Pai, am chiulit de la ora mea de chimie si m-am ascuns la ora altei clase care avea geografie, in dulap, si m-au sifonat colegii si am fost prins de profesori. In timp ce am fost tras de mana de un profesor, eu m-am tinut evident de dulap, si dulapul a cazut in capul unui baiat din ultima banca :))=)) Alx.: Care este acel lucru pe care majoritatea oamenilor nu il cunosc despre tine? X - Tream: Sunt foarte sufletist. Plang de foarte multe ori. (Nici n-ai idee de cate ori mi-au curs lacrimile de cand a inceput razboiul in Ukraina). Alx.: Multumesc pentru sinceritatea de care ai dat dovada , acum trecem putin si pe partea "virtuala", esti pregatiti pentru next level? X - Tream: Imi place asta cu next level. Ca urmeaza sa vorbim de LeagueCS, care, in ultimii ani, fata de alte comunitati, chiar a fost next level. About Community Alx.: Cum ai ales acest nickname ? X - Tream: Nu stiu. Mi-a placut si l-am ales, nu cred ca am avut un motiv anume. Alx.: Cum te-ai decis sa dai nastere unei asa minunate comunitati ? X - Tream: Am fost pe diferite comunitati unde nu rezonam cu fondatorii acelor comunitati sau aveam diferite puncte de vedere. In cele din urma, am decis ca cel mai bine e sa-mi cumpar eu o comunitate a mea. Zis si facut. Am cumparat LeagueCS la pachet cu o platforma de boost si un masterserver. Practic am preluat o comunitate moarta, nici macar nu avea servere sau TS, si in timp am reusit impreuna cu oamenii care au fost in staff-ul acestei comunitati sa o ridicam la acest nivel. Alx.: Fiind un an nou, cu un inceput promitator, o sa ne asteptam la surprize din partea comunitatii? X - Tream: SURPRISE, SURPRISE !! Alx.: Descrie cum decurge o zi ca si "Community Founders" pentru LEAGUECS ROMANIA? X - Tream: Depinde de zile. In unele e foarte liniste, in altele, iti vine "sa te arunci de pe bloc" :))=)) Alx.: As dorii din partea ta, o scurta caracterizare a acesti comunitati ( o parere de la inceput pana in momentul de fata ) ! X - Tream: "Comunitatea celor dedicati!". Pe LeagueCS, spre deosebire de alte comunitati vechi, timpul de asteptare la o cerere pe forum, cu exceptia verii, a fost de cateva ore. Aici nu faci barba alba pana ti se raspunde la cereri. Alx.: Din punctul tau de vedere, care ar fi unul dintre cele mai bune moduri de a atrage lume intro comunitate gaming? X - Tream: Seriozitatea si stabilitatea, daca vrei sa ai viitor. Calitatea si nu cantitatea. Din pacate, prea multe comunitati se axeaza pe cantitate, din dorinta de a creste (greseala pe care am facut-o si eu), si pe termen lung au de pierdut. Noi, am inceput sa mai refuzam servere cand am considerat ca detinatorii acelor servere nu sunt ceea ce trebuie pentru LeagueCS. Alx.: Multumesc pentru ca ai acceptat sa te "zapacesc" cu intrebari si mai ales pentru sinceritate ! O zi frumoasa sa ai ! X - Tream: Si eu iti multumesc pentru interviu si ma bucur ca te-ai decis tu sa preiei acest proiect. De asemenea, vad ca faci si treaba buna, felicitari! Acesta, prin urmare, a fost primul meu interviu alaturi de @X-Tream . In urma acestui interviu am descoperit o persoana minunata care merita apreciata pentru tot ce face !! Astept pareri cu impresiile facute si daca v-a placut PRESS ->.
Rex.Alber Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Felicitari amandurora pentru munca depusa in acest interviu !! Keep all long with this good JOB !!
LCS PREMIUM Andt. Posted May 2, 2022 LCS PREMIUM Posted May 2, 2022 Un interviu foarte bun , felicitari amandurora ! Leaguecs e si va fi mereu pe locul 1 indiferent de cate comunitati se fac !
Ciudățel Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Felicitări pentru munca depusă, atat din partea reporterului cât și a intervievarulu
Alx. Posted May 3, 2022 Author Posted May 3, 2022 @X-Tream vreau sa te felicit pentru sinceritate si ai tot respectul meu pentru acea initiativa in ajutarea celor din Ucraina !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.