Sari la conținut

[Interviu] Patryss


PoSeDaTuL

Postări Recomandate

În această seară plăcută de primăvara ( Că iarnă sigur nu e ) îl avem invitat pe Patryss

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Salutare Dragă Tinere  și bine te-am  găsit !

wPZZihA.pngPatryss: Salutare, domnişorule!

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Spune-ne te rog, care este numele tău, câți ani ai și de unde esti?

wPZZihA.pngPatryss: Mă prezint simplu. Daniel, 26 de ani, Bârlad.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce studii ai? Și unde Lucrezi?

wPZZihA.pngPatryss: Ca şi studii sunt la facultatea de medicină, lucrez ca şi cadru medical.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cand erai mic, ce doreai să devii?

wPZZihA.pngPatryss: De la o vârstă foarte fragedă am început să îmi ocup timpul cu actoria, iar de mic şi până acum doi ani tot asta am făcut. Pe de o parte, am crezut că asta domeniu îmi va fi job, dar m-am cam înşelat.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce copilărie ai avut? cu ce trăznii?

wPZZihA.pngPatryss: Copilăria mea a fost extrem de tumultoasă şi cu multe peripeţii, dar în momentele în care mă întâlneam cu amicii mei, făceam nişte trăznăi atât de mari încat nu aş putea număra de câte ori a trecut moartea pe lângă noi. Un exemplu ce-mi vine scurt acum în minte ar fi: Mergeam pe un câmp destul de des, făceam focuri extrem de mari aprinse cu câteva zeci de sticle de spirt Mona, apoi puneam ţigle găsite în acea flacără imensă. În momentul în care ţigla se încălzea extrem de tare pocnea în bucăţi ascuţite, care săreau în aer. De multe ori ne şi loveau în cap, ne treceau prin faţa ochilor, dar nouă nu ne păsa fiindcă era amuzant la acea vârstă în care nu eram conştienţi la câte pericole eram expuşi.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: O Copilărie frumoasă.. însă timpul ”fuge”

wPZZihA.pngPatryss: Aşa este! Acum dacă m-aş vedea făcând toate nebuniile, m-aş lega cu lanţuri de tir în casă. :))

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale?

wPZZihA.pngPatryss: Aşa cum ţi-am spus, am fost de mic "racolat" într-o grupă de teatru. Acest lucru m-a învăţat să-mi dezvolt pasiunea de a scrie proză, iar în ziua de astăzi pot spune că scrisul îmi este medicament pentru momentele în care simt că cedez din cauza problemelor cotidiene.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata? (Pe lângă sărmăluțe?)

wPZZihA.pngPatryss: Uhh! Ai atins un subiect destul de sensibil din simplul fapt că eu sunt extrem de pretenţios în domeniul gastronomic. Cred că aş spune că îmi place extrem de mult carnea de raţă.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Unde ti-ai dori sa mergi pentru o perioada lungă de timp? De ce?

wPZZihA.pngPatryss: Visul meu e să îmi fac o viaţă în Dubai. De ce? Nu fiindcă este o ţară extrem de bogată, dezvoltată din multe puncte de vedere, fiindcă asta ar fi doar suprafaţa ce îţi creează un miraj. Eu vreau să locuiesc acolo pentru a le înţelege stilul de viaţă cotidian, obiceiuri, reguli şi înţelegerea inderdicţiilor. Să cunosc şi o altfel de mentalitate.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte?

wPZZihA.pngPatryss:O persoană destul de severă, o coloană vertebrală ce nu poate fi indoită nici măcar cu ciocanul, sensibil, cu un sentiment de a-i ajuta pe toţi din jur ieşit din comun, melancolic, depresiv şi om cu dorinţe mari.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Acum că vin Sărbătorile, cum ți le petreci?

wPZZihA.pngPatryss. Întâi voi petrece Crăciunul alături de familie într-un cadru restrâns şi profitând de faptul că este unul din puţinele momente în care suntem toţi în acelaşi loc, îi vom lua din moţ şi unuia din nepoţeii mei. Iar legat de Revelion, voi avea o excursie liniştită alutări de o persoană ce îmi place să o alint "F.B.I" .

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta?

wPZZihA.pngPatryss: O zi din viaţa mea. Mă trezesc undeva la între ora 50 a.m şi 5:30 a.m (depinde cât de obosit sunt), îmi fac rutina de dimineaţă, plec la spital, mă intorc acasă înre orele 13 şi 16, îmi pregătesc ceva de mâncare în cazul în care nu am servit prânzul în oraş, apoi îmi dedic câteva ore hobby-ului meu numit "Leaguecs". Asta este o zi din viaţa mea când sunt schimbul 1.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce fel de melodii asculți? îți plac melodii clasice? Cum ar fii Jador/ Florin salam?

wPZZihA.pngPatryss: Muzica este o artă ce din al meu punct de vedere, trebuie consumată cu atenţie. Eu ascult muzică după starea mea de spirit. Dacă sunt supărat, ascult muzică tristă (deşi mulţi spun că trebuie să faci contrariul), dacă am o stare bună ascult melodii cu mesaj de încredere şi tot aşa. Ca şi gen muzical, nu al putea să-ţi ofer doar unul singur, aş spune Pop, jazz, hip-hop, bluz şi sper că nu am ratat ceva.

 

Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru Leaguecs

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce părere ai despre administrația comunității?

wPZZihA.pngPatryss: Pot spune că nu am încă o părere stabilă despre toată administraţia acestei comunităţi fiindcă mai sunt membrii pe care nu am apucat să-i cunosc fiindcă eu sunt relativ nou în acest grup. Ca în orice grupare mai există dezechilibre, mici convergenţe şi tot felul de probleme. Cu toate acestea eu tind să cred suntem un grup de minţi ce pot duce această comunitate la un nivel înalt şi de un profesionalism cât mai ridicat (desigur asta după multă muncă).

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: De ce ai venit pe comunitatea aceasta?

wPZZihA.pngPatryss: Bunul meu amic Cosmin (se va simţi el) mi-a oferit oportunitatea de a-l ajuta în momentul în care el a decis să părăsească grupul altei comunităţi de care amândoi aparţineam. Văzând această fereastră, i-am oferit un răspuns pozitiv neavând prea mari speranţe că mă voi acomoda în acest colectiv, eu fiind un om destul de sever. Cu timpul am văzut că nu e chiar cum am crezut eu şi am decis să şi rămân.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia?

wPZZihA.pngPatryss: Nu ştiu dacă este chiar frumos din partea mea să fac un top, dar persoanele pe care le voi enumera nu vor fi într-un clasament. Pur şi simplu în această ordine mi-au trecut prin gând aceeaşi oameni cu care colaborez zi de zi. Bianca, Gogoaşă, Semege, Bladej şi HyperBeast.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii Leaguecs?

wPZZihA.pngPatryss: Mesajul meu pentru toţi, nu doar pentru membrii acestei comunităţi este: Depăşiti-vă aşteptările, în fiecare zi trebuie să vă setaţi limite noi şi să nu uitaţi că încă nu aţi ajuns la ultima versiune a voastră.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu?

wPZZihA.pngPatryss: Un proiect constructiv, pe care eu cel puţin nu l-am mai văzut pe alte comunităţi, iar dacă mai există îmi cer scuze. Sper ca pe viitor pentru o audienţă cât mai ridicată acest interviu să evolueze de la pragul de scris la cel audio.

 

Ho21Keg.pngPoSeDaTuL: Mulțumesc că te-ai deschis in fața noastră și am putut face un interviu frumos ! Un weekend frumos in continuare :*

wPZZihA.pngPatryss: Mulţumesc şi eu de asemenea! O zi cât mai plăcută!

 

Acesta a fost interviul PoSeDaTuL- Patryss


Ce nota acordati acestui interviu?
Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un
"Like"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate