b0rn0key Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu marca LeagueCs Astazi o avem alaturi de noi pe @Coquette ღღ POWER ON b0rn0k: Buna Coquette si bine te am gasit la un nou interviu. Pentru inceput as vrea sa stiu cum te numesti, cati ani ai si unde locuiesti. Coquette ღღ: Buna! Ma numesc Maria, am 20 de ani (curand 21) si sunt din Fetești. b0rn0k: Ai frati sau surori? Coquette ღღ: Da, un frate mai mare. b0rn0k: Ce ti place sa faci in timpul liber? Coquette ღღ: Timpul liber il petrec in mare parte cu seriale, dans si jucat cs. b0rn0k: Cum te ai descrie in cateva cuvinte? Coquette ღღ: Sincera, Emotiva si totodata energica. b0rn0k: Cum ar trebui sa arate persoana fidela de langa tine? Coquette ღღ: Trebuie sa-mi ofere incredere , sa fie sincer si sa nu mi ascunda lucruri, sa fie un sprijin pentru mine si sa ma iubeasca asa cum sunt, prin comunicare se rezolva tot. b0rn0k: Care sunt cele mai importante calitati pentru tine? Coquette ღღ: Sinceritatea o consider calitatea mea de baza. GAMING MODE b0rn0k: De unde a venit inspiratia sa ti alegi acest nume? Coquette ღღ: Ma consider o persoana frumoasa si nu doar pentru aspect, ci pentru sufletul pe care il am, ma simt "cochetă" in pielea mea b0rn0k: Vad ca joci pe serverul CS GO al comunitatii, si daca nu ma insel ai chiar grad, ce te a facut sa aplici pentru el? Coquette ღღ: Da, gradul este de Co-fondator, imi place sa ajut persoanele de aceea am aplicat pentru el sa am un avantaj de a ajuta mai mult atat comunitatea cat si serverul pe care joc, insa nu gradul il face pe om ci comportomanetul si respectul. b0rn0k: De cand joci CS, si de unde ai auzit de el? Coquette ღღ: Joc CS de aproape 2 ani si am vazut la multe persoane si am vrut sa incerc si eu, nu regret b0rn0k: De unde ai auzit de comunitatea noastra? Coquette ღღ: De pe Facebook . b0rn0k: As vrea sa mi spui o parere sincera despre aceasta. Coquette ღღ: Mi a dat o impresie placuta de la inceput si am ales sa raman aici, am cunoscut oameni minunati aici si ii respect<3 Acestea fiind spuse, in spatele acestei "cochete" am descoperit o persoana minunata care este dornica sa dea o mana de ajutor cand este nevoie. Astept parerile voastre si de ce nu un like
LCS PREMIUM Andt. Posted April 28, 2022 LCS PREMIUM Posted April 28, 2022 Felicitari pentru interviu ! @Coquette ღღ Sa il inveti sa traga pe @Ciudățel
Ciudățel Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Felicitări pentru munca depusă @b0rn0k Felicitări @Coquette ღღ sa ma înveți sa trag
mishu Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 coquette ai uitat sa specifici cine e idolul tau de pe acest server
Alx. Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 Tin sa te felicit pentru acest interviu @b0rn0k . Ai o evolutie foarte frumoasa in acest proiect ! @Coquette ღღ mergi la nerversea?
Cretuu Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Slab prea scurt incearca sa te uiti la cei vechi si sa te inspiri de la ei
Ryuu. Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 Felicitari ! Chiar ar trebui sa l inveti pe @Ciudățelsa traga ca i jale..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.