Sari la conținut

[Stiri IT] Google va lansa o aplicație care te ajută să te muți de pe iPhone pe Android


Demon

Postări Recomandate

Switch-to-Android-Aplicatie-Google-de-mi



 

Trecerea de la Android la iOS și vice-versa este destul de grea, dar cu noua aplicație dezvoltată de Google, trecerea de la un iPhone la un telefon precum Pixel 6 tocmai a devenit extrem de simplă. Până acum erai limitat la back-up în aplicația de Google Drive sau prin intermediul unui cablu USB, dar aceste metode nu sunt neapărat cele mai eficiente.

Faceți cunoștință cu aplicația Switch to Android prin intermediul căreia Google vrea să facă întregul proces mult mai facil. Deși există în App Store, această aplicație nu este publică. În schimb, poate fi accesată prin intermediul unui link. Un raport de la TechCrunch ne dezvăluie faptul că aplicația va deveni publică în următoarele săptămâni, pe măsură ce dispozitivele Pixel vor avea nevoie de un update software pentru a o suporta.

Switch to Android va putea inițializă procesul de transfer al datelor prin intermediul unui cod QR care va apărea pe ecranul iPhone-ului tău. De aici, poți folosi telefonul cu Android pentru a scana codul și a începe procedura de transfer al fotografiilor, filmărilor, contactelor și evenimentelor din calendar fără nici un fel de cablu.

Deși aplicația nu se numește Switch to Pixel, ci Switch to Android, te-ai aștepta ca aceasta să funcționeze cu orice dispozitiv care rulează sistemul de operare de la Google. Cel puțin la început,va fi limitată la dispozitivele Google Pixel, urmând ca pe măsură ce își dovedește utilitatea aici, să fie disponibilă pentru transferul către orice dispozitiv cu Android.


Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate