Sari la conținut

[FOTBAL] Strategia lui Gigi Becali, dacă FCSB va lua titlul


Ciudățel

Postări Recomandate

image.png.9346f3911a7e26605ec022d1dcb232e8.png

 

Există plan economic. Ce înseamnă plan economic? Iei campionatul și dacă ai șanse la Europa, în funcție de tragerile la sorți, atunci o să iau 5-6 jucători. Dar, nu putem face nebunii, pentru că intrăm în groapă.

Dacă o să avem șanse la Europa League, la Conference League, atunci o să iau 5-6 jucători, dar ce fel de jucători? Fotbaliști mai buni decât avem acum nu ai de unde să iei la ora asta. Poate un atacant. Dar, avem nevoie de jucători pentru a forma două loturi capabile să se lupte pe două fronturi, campionat și cupe europene.

"Să vedem dacă e nevoie să îl jucăm acolo, dacă e decisiv. După meciul cu Craiova, dacă suntem încă în cărți, o să merg personal și la ministrul de armată, pe care l-am cunoscut la nunta Corinei Crețu și mi s-a părut un om înțelept, am văzut că are înțelepciune, nu a fost traseist politic, mi se pare un om intelectual.

Nu știu acum cât de mare bărbăție are. E apropiat de CFR, dar ce importanță are? Credeți că are importanță unde se joacă în ceea ce privește rezultatul?

A cerut galeria, de aceea mă duc la ministru. Suporterii au cerut și eu măcar atâta lucru să fac. Mai mult pentru suporteri fac și pentru toată țara românească, care e stelistă", a spus Gigi Becali

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate