Sari la conținut

[FOTBAL] Darius Olaru dă peste cap sistemele de monitorizare! Staff-ul tehnic, nevoit să verifice de două ori rapoartele


Ciudățel

Postări Recomandate

image.thumb.png.c0af6aedd0441a3f60b8f4e20cbe5ce0.png

 

Mijlocașul, chiar la ultimele partide înaintea disputei cu CFR, când a fost accidentat brutal de Susici și a fost obligat să părăsească terenul la pauză, a avut un nivel fizic impresionant. Datele indicate de GPS-ul montat pe vestele Catapult au arătat că Olaru a fost cel care a parcurs cea mai mare distanță totală, în jur de 12 kilometri, dar și cel care a realizat cele mai multe sprinturi.

„Nu găsești nici în fotbalul mare mulți jucători care să fie pe primul loc la ambele capitole. Explicația e simplă, e vorba despre capacitatea aerobă și cea anaerobă, una dintre acestea fiind dezvoltată foarte bine la un fotbalist. Să fii numărul 1 și aerob, și anaerob, e ceva ieșit din comun", a spus un fost preparator fizic al celor de la FCSB.

Nivelul deosebit pe care Olaru l-a avut s-a datorat și faptului că în precedentele 3 jocuri, dinaintea confruntării cu CFR, el a fost integralist și măcar în privința distanței totale parcurse a fost avantajat, deși au existat partide în care a fost primul la acest capitol și atunci când era schimbat înainte de expirarea celor 90 de minute. 

sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fără Thomas Neubert (preparatorul fizic) nu ajungea așa, e primul care dă tonul la presing, fără el nu luăm titlul! 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate