KanekiGFX Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 Numele tău : Zewtzu Vârsta ta : 18 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: activitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : activitate si ajutarea noilor playeri Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Marcus, Tarzy Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU SA FIU BAROSAN PE TS UniqueID : kWyHavC/Lksl8+agOJxz0SAYpCU=
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted April 13, 2022 Global-Moderators Posted April 13, 2022 big back ❤
LCS PREMIUM xxhevvoxx♔ Posted April 13, 2022 LCS PREMIUM Posted April 13, 2022 Spoiler Numele tău : Seems Grad : Helper Asistant Absență / Retragere : Retragere Perioadă: Permanent Motiv : Nimeni nu mai intra pe asistenta! Alte precizări : Va multumesc pentru tot! Asta este cererea ta de retragere din data de 29 Iulie 2021, retragere pe motiv banal, cereri de absenta la fel ai avut 2 pe o perioada de mai putin de o luna. Nu ai dat dovada de implicare / seriozitate pe asistenta. Am mai spus asta si ma repet, o data ce decideti sa plecati din staff-ul LEAGUECS , mai ales cu motive din astea banale, nu mai aveti ce cauta in staff-ul leaguecs. Vrem un staff matur, nu staff care sa plece si sa vina cand li se scoala. O sa las totusi colegii mei sa decida daca te vor sau nu in staff, sunt de parere ca oricine merita o a doua sansa dar din partea mea ai un
Daimond Kane Posted April 14, 2022 Posted April 14, 2022 Eu mai știu o persoană cu un istoric negativ care a făcut cerere de retragere penibilă și, după o perioadă de timp, tot i s-a dat chiar gradul de Moderator Assistant pe ochi frumoși. Din moment ce pe el l-au reprimit în staff, așa și tu meriți o a doua șansă. Vreau să văd cum te vei descurca și ce comportament vei avea. Mult succes în continuare! Spor în activitate!
LCS PREMIUM Demon Posted April 14, 2022 LCS PREMIUM Posted April 14, 2022 Ai mai fost in STAFF-ul comunității,
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.