b0rn0key Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @Mădălin. About Madalin @b0rn0k: Buna Madalin, multumesc pentru ca ai acceptat aceasta invitatie. Ne poti spune pentru inceput care este numele tau real, varsta si unde locuiesti? @Mădălin.: Lupascu Madalin, am 21 de ani si locuiesc in Constanta. @b0rn0k: Ai frati sau surori? @Mădălin.: Nu. @b0rn0k: Din cate am vazut ai un loc de munca stabil. Esti multumit de el? @Mădălin.: Pentru nevoile pe care le am eu in acest moment, da sunt multumit. @b0rn0k: Ce faci in timpul liber, cum iti place sa te relaxezi? @Mădălin.: Ies cu prietenii, ma plimb cu masina. @b0rn0k: Ai vreo pasiune aparte? Daca da, care este aceea? @Mădălin.: Masinile. @b0rn0k: Ce gen de muzica iti place sa asculti? @Mădălin.: Cam orice. @b0rn0k: Ce planuri ai pentru viitor? @Mădălin.: Momentan nu ma gandesc la viitor, o iau incet cu toate. @b0rn0k: Crezi ca esti aproape sau departe de a fi o persoana perfecta? @Mădălin.: Nimeni nu este perfect, toti avem calitatile noastre. @b0rn0k: Care sunt pentru tine cele mai importante calitati pe care ar trebui sa le aibe persoana de langa tine? @Mădălin.: Loialitate, ambitie, amuzament, sinceritate, etc. @b0rn0k: Ce ai schimba la persoana ta? @Mădălin.: Incapatanarea. Community @b0rn0k: Esti administrator pe aceasta comunitate. Poti sa ne spui de cat timp si de ce ai ales LeagueCs? @Mădălin.: Pai sunt Administrator pe aceasta comunitate de 1 an si 2 luni si am ales LeagueCS pentru oamenii de aici. Toata lumea se implica cum poate, toti tragem la aceiasi caruta. @b0rn0k: Ce te a determinat sa te implici in dezvoltarea acestei comunitati? @Mădălin.: In primul rand oamenii si in al doilea rand ca imi place sa ma implic intr-un proiect solid. @b0rn0k: Care a fost primul tau gand cand ai pasit aici? @Mădălin.: Sa ajut comunitatea sa urce cat mai sus. Acesta, prin urmare, a fost primul meu interviu alaturi de @Mădălin.. In urma acestuia, am descoperit o persoana ambitioasa, stapana de sine care vrea sa faca totul ca la carte. Astept pareri cu impresiile facute si daca v-a placut like.
Alx. Posted April 13, 2022 Posted April 13, 2022 27 minutes ago, b0rn0k said: Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @Mădălin. About Madalin @b0rn0k: Buna Madalin, multumesc pentru ca ai acceptat aceasta invitatie. Ne poti spune pentru inceput care este numele tau real, varsta si unde locuiesti? @Mădălin.: Lupascu Madalin, am 21 de ani si locuiesc in Constanta. @b0rn0k: Ai frati sau surori? @Mădălin.: Nu. @b0rn0k: Din cate am vazut ai un loc de munca stabil. Esti multumit de el? @Mădălin.: Pentru nevoile pe care le am eu in acest moment, da sunt multumit. @b0rn0k: Ce faci in timpul liber, cum iti place sa te relaxezi? @Mădălin.: Ies cu prietenii, ma plimb cu masina. @b0rn0k: Ai vreo pasiune aparte? Daca da, care este aceea? @Mădălin.: Masinile. @b0rn0k: Ce gen de muzica iti place sa asculti? @Mădălin.: Cam orice. @b0rn0k: Ce planuri ai pentru viitor? @Mădălin.: Momentan nu ma gandesc la viitor, o iau incet cu toate. @b0rn0k: Crezi ca esti aproape sau departe de a fi o persoana perfecta? @Mădălin.: Nimeni nu este perfect, toti avem calitatile noastre. @b0rn0k: Care sunt pentru tine cele mai importante calitati pe care ar trebui sa le aibe persoana de langa tine? @Mădălin.: Loialitate, ambitie, amuzament, sinceritate, etc. @b0rn0k: Ce ai schimba la persoana ta? @Mădălin.: Incapatanarea. Community @b0rn0k: Esti administrator pe aceasta comunitate. Poti sa ne spui de cat timp si de ce ai ales LeagueCs? @Mădălin.: Pai sunt Administrator pe aceasta comunitate de 1 an si 2 luni si am ales LeagueCS pentru oamenii de aici. Toata lumea se implica cum poate, toti tragem la aceiasi caruta. @b0rn0k: Ce te a determinat sa te implici in dezvoltarea acestei comunitati? @Mădălin.: In primul rand oamenii si in al doilea rand ca imi place sa ma implic intr-un proiect solid. @b0rn0k: Care a fost primul tau gand cand ai pasit aici? @Mădălin.: Sa ajut comunitatea sa urce cat mai sus. Acesta, prin urmare, a fost primul meu interviu alaturi de @Mădălin.. In urma acestuia, am descoperit o persoana ambitioasa, stapana de sine care vrea sa faca totul ca la carte. Astept pareri cu impresiile facute si daca v-a placut like. Este frumusel dar trebui sa lucram putin la co sistemta intrebarilor legate de comunitate
LCS PREMIUM Andt. Posted April 13, 2022 LCS PREMIUM Posted April 13, 2022 Felicitari amandurora pentru interviu !
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted April 25, 2022 Global-Moderators Posted April 25, 2022 felicitari
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.