Sari la conținut

[Fotbal] Presa din Italia dezvăluie că scouterii au pus ochii pe „perla” lui Gigi Becali


Ciudățel

Postări Recomandate

octavian-popescu-dorit-de-un-club-din-seria-a-presa-din-italia-dezvaluie-ca-scouterii-au-pus-ochii-pe_1_size6.jpg

 

Octavian Popescu (19 ani) a ajuns unul dintre cei mai importanți jucători din lotul FCSB-ului. Extrema vicecampioanei României a marcat 8 goluri și a oferit 4 pase decisive în această ediție a Ligii 1. 

Iar evoluțiile sale solide au atras atenția și cluburilor din Europa de Vest. La meciul FCSB - Universitatea Craiova, 0-2, Giovanni Becali (69 ani) a fost surprins în loja Arenei Națională alături de doi impresari din Italia. Unul dintre aceștia era Andrea Pretti, un intermediar al agentului român care a contribuit la transferurile jucătorilor din Liga 1 în Seria A. 

Tavi Popescu, în Serie A?

În ultimul timp, Andrea Pretti a fost scouterul de casă al lui FC Torino. Iar calciomercato.com susține că clubul din Italia este interesat de serviciile lui Octavian Popescu (19 ani) și că dorește să îi facă o ofertă FCSB-ului în vara acestui an. 

Gigi Becali (63 ani) a anunțat în repetate rânduri că jucătorul său că va pleca de la echipa roș-albastră pe zeci de milioane de euro, anunțând că Tavi Popescu este fotbalistul de geniu pe care-l așteaptă de 20 de ani. Cu toate acestea, cel mai scump transfer din istoria lui Torino a fost perfectat anul trecut, când a plătit 22 de milioane de euro pe Simone Verdi (28 ani). 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate