PoSeDaTuL Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Bună Seara ! Astăzi il avem pe Raaaaak;x PoSeDaTuL: Bună seara și bine te-am găsit Rakule ! Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Buna seara! PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Ma numesc Sabou Andrei am 18 ani si sunt din Maramures. PoSeDaTuL: Când creești mare, ce doreești să devii? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Dintotdeauna mi-am dorit sa devin "Professional-Gamer". PoSeDaTuL: Care sunt Hobby-urile tale? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Jocurile dar si sportul. PoSeDaTuL: Care este mâncarea ta preferata? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Nu am o singura mancare preferata, imi place foarte mult tiramisu (desert) , dar imi plac deasemenea si ciorbele,mezelurile,etc... PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? De ce? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Inca imi doresc sa merg in America, decand aveam 7 anii , (aveam aceasta dorinta sper sa o indeplinesc) Ca sa imi intemeiesc o familie . PoSeDaTuL: Cum vezi tu o "relație perfectă"? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ:"relația perfectă" trebuie sa contina multa comunicare bazata pe sinceritate ...Dupa mine nu exista o "relație perfectă"... PoSeDaTuL: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Sunt un bucatar deosebit sunt harnic dar si lenes , si imi place mult sa dorm ) PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? De ce? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Cele care contin actiune.Sincer, nu stiu de ce PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Pai, ma trezesc , merg la liceu , merg sa ii dau de mancare catelului meu de la bunica , acasa , imi fac ceva de "papa" , ma joc 2-3 ore cat am si eu timp, fac un dus si ma bag la somn. Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru Leaguecs PoSeDaTuL: Ce părere ai despre administrația comunității? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: In primul rand, tot respectul meu.O parere foarte buna , pentru ca fac o treaba excelenta. PoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: AdR e primul, deoarece il cunosc de foarte mult timp, si pentru ca el ma adus pe aceasta comunitate uimitoare X-Tream , Gogoasa, NexuS, Bianca,Giani,Syntax,SCZ. mai sunt multi, dar pe aceste persoane stiu ca ma pot baza, pot sa rad cu ei sa glumesc, in mare parte sa fiu in largiu meu. PoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Dupa mine nu trebuie schimbat nimic, mie imi plac asa cum sunt . PoSeDaTuL: Ce părere ai despre acest interviu? Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Woai, foarte greu =)) PoSeDaTuL: Mulțumesc că ai avut timp pentru acest interviu Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ: Mulțumesc si eu pentru invitatie, o zi buna! Acesta a fost interviul PoSeDaTuL- Raaaaak;x ♥ ʕ→ᴥ←ʔ ♡⃛ Ɩơ۷ɛ Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedOne Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Felicitari pentru interviu @PoSeDaTuL & @RaaaakWee ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.