alittlestarkhajiit Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Numele tău : khajiit Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Am ajutat oamenii cu steam-uri, cu sfaturi si pareri Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : implicare si devotament Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : slv Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): vreau grad de smecher UniqueID : 0jT2W7QKEf/po99GUNFge5wAliE=
Daimond Kane Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 1. Eu sunt puțin dezamăgit de atitudinea ta pe care ai avut-o cât te-am cunoscut. 2. Dacă vrei să fii în staff-ul Asistenței Tehnice și să ai și longetivitate, nu doar o mică experiență cu care să te lauzi ca alții, încearcă să renunți la comunitățile pe care mai activezi în afară de LeagueCS. Mulțumesc pentru înțelegere!
LCS PREMIUM Demon Posted April 3, 2022 LCS PREMIUM Posted April 3, 2022 LeagueCS nu are nevoie de oameni care se plimba pe comunitati si care fac probleme.
LCS PREMIUM Casper Posted April 3, 2022 LCS PREMIUM Posted April 3, 2022 Nu esti recomandat e slv. Se pare ca ai uitat ce tangente ai avut cu Leaguecs acum ceva timp. Nu-i asa Parfum?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.