slv Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Numele tău :Mihoc Vasile Silviu Vârsta ta :28 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:am ajutato acum 2 ani si aboia am revenit pe comunitate Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :sa ajut persoanele noi venite sa am grija de buna stare a comunitati sa nu las sa escaladeze certurile si sa am grija de buna stare a comunitati Ești recomandat de cineva de pe comunitate? :de casper si xtream Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):" VREAU GRAD DE SMECHER " UniqueID :.slv
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Posted March 31, 2022 Global-Moderators Posted March 31, 2022 succes
Daimond Kane Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Am încredere că vei face treabă bună aici! Mult succes în continuare! Spor în activitate! Pentru orice nelămurire, apelează cu încredere la Support TS, Aministratori Assistant și chiar și la Moderatori Assistant.
LCS PREMIUM Demon Posted April 1, 2022 LCS PREMIUM Posted April 1, 2022 Contacteaza un Support/Query pentru acces
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.