Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a sistat bugetul de transferuri la „uzina FCSB”


Ciudățel

Postări Recomandate

ACADEMIA-FCSB-1.jpg

Gigi Becali a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește academia clubului roș-albastru. Cele mai importante reduceri vin la achiziția de jucători (100 la sută) și la întreținere / modernizare bază de antrenament (91 la sută).

 

„Eu nu accept să pierd bani la fotbal, nu e normal. Cum să dai banii tăi? Au trecut vremurile alea în care să dai banii tăi. Nu mai vreau să am glorie și să fiu faimos.

E cea mai mare prostie ca să dai banii tăi la fotbal. Nu sunt idiot ca să dau banii mei! Echipa are nevoie de patron. Nu vreau să se autosusțină echipa, eu vreau să facă bani”, spunea în vară Gigi Becali

Conform principiului adoptat începând cu sezonul 2020/21, Federaţia Română de Fotbal anunţă că va distribui primelor 20 de cluburi profesioniste din topul clasificării academiilor suma provenită din plăţile de solidaritate UEFA.

În fiecare an, forul continental alocă un procent de patru la sută din veniturile înregistrate de forul continental în urma organizării ediţiilor precedente ale competiţiilor Liga Campionilor şi Europa League.

Astfel, suma de 1,5 milioane de euro va fi împărţită primelor 20 de cluburi profesioniste din clasificarea academiilor, indiferent de eşalon, cu obligativitatea ca banii să fie investiţi la nivel de copii şi juniori.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate