Sari la conținut

[Crima] Patrick Wayne Kearney, inginerul criminal


Ryuu.

Postări Recomandate

Patrick Wayne Kearney (născut pe 24 septembrie 1939) [1] este un ucigaș în serie , zoofil , pederast , agresor de copii și necrofil american care a ucis cel puțin 21 de bărbați și băieți din 1962 până în 1977 în sudul Californiei . El este uneori denumit „The Freeway Killer”, o poreclă pe care o împărtășește cu alți doi criminali în serie, William Bonin și Randy Kraft . Kearney ar putea fi printre cei mai prolifici ucigași în serie din istoria SUA, pretinzând, probabil, până la 43 de victime, potrivit forțelor de ordine.

                                                                                                                          image.png.d8449d0fd9d5807ca8c7dc38902f8d2b.png

Viața timpurie

Patrick Wayne Kearney s-a născut pe 24 septembrie 1939 ca cel mai mare dintre cei trei fii și a fost crescut într-o familie destul de stabilă din clasa de mijloc. Fiind un copil slab și bolnăvicios, el a fost adesea o țintă pentru bătăușii de la școală, care îl băteau frecvent și îl mustrau drept „queer” în ciuda interesului său pentru fete. În adolescență, a devenit retras și a găzduit fantezii despre uciderea dușmanilor personali, terminându-se adesea cu Kearney să-i jupuiască de vii. În plus, el a dezvoltat fantezii sexuale care gravitează în jurul dominației, mai întâi angajându-se în bestialitate - o plăcere pe care și-o va face până la arestarea sa - cu câinele familiei Kearney la treisprezece ani.

Născut în East Los Angeles , California , Kearney a trăit și în Texas . Sa întors în California după o scurtă căsătorie încheiată cu divorț și, în cele din urmă, a lucrat ca inginer pentru Hughes Aircraft .

Din experiențele sale din primii ani în California, Kearney și-a cultivat abilitățile de artist gay . Kearney a căutat mai ales parteneri în San Diego și Tijuana , Mexic , unde și-a folosit fluența limbii spaniole și interesul aprins pentru cultura latino-americană ca bază pentru a intra în legătură cu potențiali parteneri. [5] Kearney a pretins că și-a ucis prima victimă, un autostopul pe care l-a ridicat și ucis în Orange, California , în jurul anului 1962. El a revendicat mai multe victime, în mare parte trecătoare, înainte de a se muta la Redondo Beach , lângă Los Angeles ., în 1967 cu un bărbat mai tânăr pe nume David Hill, care i-a devenit iubit.

Crime

 

Odată cu trecerea timpului, Hill și Kearney au început să se ceartă din ce în ce mai des, iar Kearney ieșea pentru lungi drumuri solitare cu Volkswagen Beetle sau camioneta lui. Apoi prindea și ucidea tineri bărbați autostopiști sau tineri din barurile gay . Kearney a fost considerat un necrofil și, în general, a fost consecvent în felul în care și-a ucis victimele și a eliminat rămășițele lor.

Având o înălțime de numai 5'5 inchi, având o constituție ușoară și preferând în mod obișnuit victimele de o statură mai mare decât a lui, Kearney a fost forțat să recurgă la un sistem de suprimare a victimelor care era puțin probabil să eșueze sau să creeze situații care l-ar putea pune în pericol fizic. sau să provoace expunere nedorită în fața autorităților. El nu era cunoscut să recurgă la sadism sau să provoace durere victimelor sale, așa cum au făcut ceilalți „Ucigași de pe autostradă”, preferând rapiditatea și eficiența. În timp ce Kearney a mărturisit mai târziu că a experimentat cu corpurile victimelor sale din curiozitatea, cum ar fi tăierea unuia dintre stomacurile lor, a făcut-o post-mortem și nu a provocat nicio suferință fizică.

Kearney a mărturisit că a comis prima sa crimă în primăvara lui 1962. Numele victimei este necunoscut, dar s-a confirmat că are nouăsprezece ani și alb. Kearney îl convinsese pe bărbat să facă o plimbare cu motocicleta lui într-o zonă retrasă din afara Indio, California . Când au ajuns, Kearney a împușcat bărbatul în cap și a agresat sexual cadavrul. Nu se știe dacă cadavrul a fost găsit vreodată, dar Kearney a mărturisit într-adevăr că a comis această crimă și alte două în 1962. A doua victimă a fost vărul mai tânăr al primei victime a lui Kearney, care a văzut-o pe Kearney plecând cu victima.

Prima crimă pentru care Kearney a mărturisit și pentru care a fost condamnat a avut loc „pe cândva în preajma Crăciunului” anului 1968, în timp ce locuia în Culver City , la aproximativ un an după ce el și David Hill și-au luat reședința împreună. Crima a avut loc în reședința sa din Van Buren Avenue.  Potrivit lui Kearney, această victimă a fost atrasă în vehiculul său din San Diego și dusă la casa sa, apoi împușcată în cap la câteva momente după ce a intrat în casă. Victima a fost apoi târâtă în baie, unde a fost sodomizat , apoi jupuit și dezmembrat în cadă cu un cuțit X-Acto . : 116, 117 De asemenea, Kearney a extras glonțul din capul victimei pentru a se asigura că crima nu va fi urmărită până la el. Apoi a îngropat cadavrul dezmembrat în spatele garajului său. Kearney nu a ucis timp de mai bine de un an după această crimă, în primul rând de teamă că forțele de ordine ar întreba despre dispariția primei sale victime, George. Ani mai târziu, identitatea acestei victime nu a fost încă descoperită în afară de prenumele său.

Odată cu trecerea timpului, Kearney și-a perfecționat mult modus operandi , ceea ce ia permis să-și îndeplinească crimele mult mai eficient și mai frecvent. Începând din 1974, se estimează că Kearney a comis crime aproape lunar. După ce își ridica victimele de-a lungul autostrăzii sau la barurile pentru homosexuali în Volkswagen sau în camionul său, Kearney își împușca de obicei victimele în tâmplă deasupra urechii cu un pistol Derringer .22 în mâna dreaptă, în timp ce își conducea mașina cu stânga. de mână și monitorizarea simultană a limitei de viteză pentru a minimiza predictibilitatea altercației [ clarificarea necesară ]și pentru a evita manifestarea oricărui comportament neobișnuit față de potențialii martori. După ce și-a ucis victimele, Kearney a lăsat cadavrele prăbușite pe scaunul pasagerului și a condus într-o zonă retrasă pentru a le încălca sexual. 

După ce a co**t cu cadavrele victimelor sale, Kearney de obicei mutila și dezmembra rămășițele cu un ferăstrău înainte de a le arunca în diferite locații, cum ar fi canioane , gropi de gunoi și de-a lungul autostrăzilor, de obicei în saci de gunoi industrial. În unele cazuri, Kearney a aruncat cadavrele în deșert, unde puteau fi consumate de animalele care mănâncă trupuri . Kearney drena uneori sângele victimei pentru a elimina mirosul și, uneori, facea baie părți ale corpului înainte de eliminare pentru a minimiza prezența sângelui uscat și pentru a elimina dovezile de amprentă. Uneori, Kearney își bătea victimele după ce acestea erau moarte. 

El a perceput să-și bată victimele moarte ca pe un exercițiu cathartic și un mijloc prin care putea să dezvăluie efectiv mânia înăbușită și să dobândească un sentiment de putere. Adesea, victimele semănau cu oamenii care l-au agresat în copilărie. 

Deși Kearney a vânat în primul rând bărbații tineri, au existat și victime cunoscute pentru copii și adolescenți. Cea mai tânără victimă a lui Kearney a fost Ronald Dean Smith, în vârstă de 5 ani, care a dispărut în Lennox, California, pe 24 august 1974. Cadavrul său a fost descoperit în comitatul Riverside pe 12 octombrie 1974.  Merle „Hondo” Chance, 8 ani, din Veneția , a dispărut pe 6 aprilie 1977, în timp ce se presupune că mergea cu bicicleta în vecinătatea locului de muncă al lui Kearney. Kearney susține că l-a sufocat pe băiat, i-a luat cadavrul acasă peste noapte și a aruncat ulterior rămășițele în Pădurea Națională Angeles, lângă autostrada Angeles Crest , la aproximativ 11 mile nord de Altadena .. Rămășițele descompuse ale lui Chance au fost descoperite pe 26 mai 1977.  Merle Chance a fost ultima victimă cunoscută a lui Kearney.

Pe 16 iunie 1976, Kearney l-a ucis pe Michael Craig McGhee, de 13 ani, din Redondo Beach . Înregistrările au confirmat că McGhee avea un istoric îndelungat de delincvență juvenilă . Kearney a susținut că l-a luat pe McGhee, care făcea autostopul de la Inglewood Avenue, lângă Lennox, până la Torrance . Potrivit poliției, Kearney s-a împrietenit cu băiatul și l-a invitat să participe la o excursie de camping la Lacul Elsinore .pe parcursul unui weekend. Kearney a susținut că l-a perceput pe McGhee ca pe o potențială amenințare și l-a împușcat fără avertisment, după ce McGhee s-a lăudat deschis cu faptele sale criminale și s-a întrebat despre prezența și locația alarmelor de efracție în casa lui Kearney. Mai târziu, când a fost intervievat de detectivi, Kearney a dat de înțeles că a distrus rămășițele, afirmând: „Am aruncat cadavrul... Nu o să-l găsești”. 

Victima care a dus în cele din urmă la arestarea lui Kearney a fost John Otis LaMay, în vârstă de 17 ani, pe care l-a ucis duminică, 13 martie 1977. La aproximativ 17:30 în aceeași zi, LaMay îi spusese unui vecin că se duce la Redondo Beach să se întâlnească. un bărbat pe nume Dave, pe care îl întâlnise la o sală de sport locală. Acesta era de fapt David Hill, care îi dăduse lui LaMay adresa de acasă a lui Kearney. Hill a lipsit când LaMay a sosit, așa că Kearney l-a invitat să se uite la televizor până când Hill s-a întors. Fără provocare, Kearney și-a întins impulsiv pistolul și l-a împușcat pe LaMay în ceafă. Mai târziu, Kearney a dezmembrat cadavrul și a aruncat rămășițele în deșert.

Când apogeul său ucigaș a ajuns la apogeu, tendințele ciudate ale lui Kearney au rămas în mare parte nedetectate. Proprietarul unui magazin alimentar local pe nume Jerry Stevens a remarcat, totuși, că Kearney cumpăra frecvent cuțite de măcelar după ce le-a examinat și a întrebat despre calitatea oțelului. Stevens l-a descris, de asemenea, pe Kearney ca fiind „un singuratic cu un sentiment ciudat de liniște în privința lui”. Supraveghetorul lui Kearney de la Hughes Aircraft s-a referit la el drept un „muncitor model”.

 

Sursa: wiki

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate