Sari la conținut

[FOTBAL] Patronul de la FCSB a răbufnit: „E batjocorit! Bagă-l, câștigă meciuri de unul singur!”


Ciudățel

Postări Recomandate

Ruptura-totala-intre-Gigi-Becali-si-Edi-Iordanescu.png

 

Gigi Becali (63 de ani) este nemulțumit că Edi Iordănescu (43 de ani) nu îl folosește titular pe Octavian Popescu (19 ani)  la echipa națională, astfel că a explodat după meciul cu Israel, încheiat la egalitate, 2-2.

Echipa națională a României a remizat în cel de-al doilea meci disputat sub comanda lui Edi Iordănescu, la cinci zile după înfrângerea suferită pe teren propriu în fața Greciei, 0-1. În primul meci, selecționerul l-a introdus pe Octavian Popescu în teren în minutul 62, iar la Netanya a mizat pe el în ultimele 10 minute.

 

„Când e batjocorit un jucător de-ai mei pe care vreau să iau bani nu sunt bucuros. Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu! Câştigă meciuri singur el. Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu.

N-ai voie. Ascultă… Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu e vorba că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”, a declarat Gigi Becali 

Edi Iordănescu a început acest sezon pe banca lui FCSB, dar s-a despărțit înainte de finalul anului 2021 de vicecampioana României. Antrenorul a ales să plece de la gruparea din București, acuzându-l pe patronul Gigi Becali că dorește să se implice în deciziile sportive.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate