Sari la conținut

[Stiri IT] OPPO lansează oficial Find X5 Pro în România


b0rn0key

Postări Recomandate

OPPO-Find-X5-Pro-Black-780x470.jpg

OPPO Find X5 Pro ajunge și la noi, oferind o varietate de performanțe ridicate „ambalate” într-un design premium. Noul smartphone integrează cea mai avansată unitate de procesare MariSilicon X și doi senzori performanți IMX766, prezintă un display impresionant, cu o rată de refresh de 120Hz, care poate reda miliarde de culori, beneficiază de conectivitate 5G performantă, precum și de tehnologia de încărcare rapidă SUPERVOOC.

Find X5 Pro oferă 4K Ultra Night Video și fotografii captivante

OPPO Find X5 Pro se bucură de un sistem de camere performante, dezvoltate în colaborare cu renumitul producător de echipamente foto – Hasselblad. Noul flagship al brandului include cipsetul de imagine NPU MariSiliconX, care scoate în evidență detaliile imaginilor pe timp de noapte. MariSilicon X include cea mai avansată tehnologie AI existentă în prezent și rulează un algoritm avansat de reducere a zgomotului (AINR), proiectat de Institutul de Cercetare OPPO. Această tehnologie permite detectarea și reducerea zgomotului din fiecare cadru, pixel cu pixel, păstrând, totodată, acuratețea detaliilor fine, nuanța pielii și realitatea obiectivă a culorilor.

Pasionații de tehnologie se pot bucura, astfel, de o îmbunătățire de până la patru ori a rezoluției percepute în înregistrările video nocturne, de un aspect granulat vizibil redus și de o reproducere la nivel superior a culorilor, făcând posibilă, pentru prima dată, utilizarea 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android, cu fiecare cadru la fel de precis ca o fotografie statică.

SURSA: https://zonait.ro/oppo-lanseaza-oficial-find-x5-pro-in-romania/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate