Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a dezvăluit câți bani a băgat la FCSB până să facă profit. ”La mine au fost salarii de .. „


Ciudățel

Postări Recomandate

MDYwJmg9NjM2Jmhhc2g9ZTZiZTYzMjU4MDYwODcyNjUyNzBmYmNhNWEzMjg0Yzk=.thumb.jpg

Gigi Becali a dezvăluit câți bani a băgat la FCSB până să facă profit. ”La mine au fost salarii de 40 de mii de euro pe lună!”

 

Omul de afaceri a explicat că strategia sa l-a făcut să câștige în fotbal, spre deosebire de alți patroni din fotbalul românesc. Mai mult, Becali a povestit că, până să ajungă să scoată bani din fotbal, a băgat nu mai puțin de 50 de milioane de euro.

Citat

 

”Eu, Gigi Becali, vreau să fac bani. La mine e diferit decât la ceilalți patroni. Păi, eu aveam, la un moment dat, 40 de milioane de euro băgați în club plus încă 10 milioane băgați atunci când am luat echipa de la Păunescu.

Dacă eu făceam cum face Iftime, spre exemplu, nu mai scoteam niciodată bani, nu mai ajungeam să fac profit. Dacă după atâția bani am început să am profit...”, a declarat finanțatorul de la FCSB

 

Teodora Becali, finanțator la FCSB. Suma pe care fiica lui Gigi Becali a virat-o în contul clubului

 

Iată, însă, că Becali este nevoit să aducă iar bani de acasă pentru ca echipa să-și poată derula fără probleme activitatea de zi cu zi. Se pare că zilele trecute în contul vicecampioanei Ligii 1 ar fi intrat suma de 300.000 de euro.

Clubul a avut o perioadă lungă de timp în care s-a autofinanțat, mai ales că echipa avea prezențe constante în grupele cupelor europene, dar ultimii ani au fost dezastruoși pentru roș-albaștri, atât pe plan intern, cât și extern.

sursa

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate