Sari la conținut

[FOTBAL] Octavian Popescu, comparat cu Ianis Hagi ”Are nevoie de multă muncă”


Ciudățel

Postări Recomandate

MGM5YWJmYTgzNTAyM2ViNjFhOGE4OGM2ZmU1.thumb.jpg

”Perla” FCSB-ului a debutat la naționala mare a României în înfrângerea cu Grecia, 0-1, și există tot mai multe zvonuri potrivit cărora va fi transferat în străinătate la finalul sezonului. Florin Motroc (54 de ani), antrenorul celor de la East Riffa Club, locul cinci din Bahrain, susține însă că în acest moment fizicul nu-l ajută pe Octavian Popescu să se impună într-un campionat de top al Europei.

Florin Motroc: ”Octavian Popescu are un fizic care nu-l recomandă pentru marea performanță”

”Copilul are calitate. A arătat-o și în execuțiile de la golurile marcate de la distanță. Am înscris și eu niște goluri de la 25-30 de metri, dar eu dădeam mai ciobănește în ele. Octavian Popescu trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Acum are un fizic care nu-l recomandă pentru marea performanță. Octavian Popescu poate fi decisiv, dar are nevoie de multă muncă, ambiție și dorință. Totul depinde și de caracterul lui”, a spus Motroc

Tehnicianul îl compară pe Popescu cu Ianis Hagi și Adama Traore, care, la începuturile lor în fotbal, nu erau destul de împliniți din punct de vedere fizic și abia după multe ore petrecute în sala de forță au reușit să devină un nume în fotbalul mondial.

”Și Ianis era ca fizic cam ca Octavian Popescu. Apoi, mergând la Fiorentina și acum la Glasgow, a făcut cunoștință cu sala de forță. Când a plecat Adama Traore de la Barcelona, era un sfrijit. Acum e tanc, nu poți să-i iei mingea, ți-e și frică să-l ataci. Și Ianis arată mult mai bine acum. Fotbalul fără forță nu mai e posibil”, a adăugat Florin Motroc.

sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate