Sari la conținut

Cerere grad JmK

Postări Recomandate

Postat

Nume :  JmK

Vârstă :  15

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca acum am destul timp sa aloc forumului + nu strica o mana de ajutor in plus 

Ce sectiune dorești spre moderare? :  cea pe care am mai avut o, stiri

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : calitate, si incerc sa populez.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  in ultima vreme nu am mai dat deloc pe comuniate, insa majoritatea dintre voi ma stiti, m am tinut de grad, insa m am retras.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da

Ești recomandat de cineva din comunitate? :  nu cred.

Alte precizări : m am reintors :)

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  da

• LCS PREMIUM
Postat

Eu zic pro nu doar pentru incurajare si din mai multe motive desi nu ai o activitate recenta, o poti face , desi varsta minima e de 16 ani si tu ai 15 ,asta nu inseamna ca nu poti fi o persoana matura si responsabila . 

Din cate am vazut in ultimele tale postari foloseai igfonts , te-as sfatui sa iti alegi un font normal ca din alea nu prea se intelege mai nimic  si sport la postari . 

Postat
16 hours ago, JmKx said:

Nume :  JmK

Vârstă :  15

De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca acum am destul timp sa aloc forumului + nu strica o mana de ajutor in plus 

Ce sectiune dorești spre moderare? :  cea pe care am mai avut o, stiri

Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : calitate, si incerc sa populez.

Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme :  in ultima vreme nu am mai dat deloc pe comuniate, insa majoritatea dintre voi ma stiti, m am tinut de grad, insa m am retras.

Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? da

Ești recomandat de cineva din comunitate? :  nu cred.

Alte precizări : m am reintors :)

Poti intra pe teamspeak la ședinte? :  da

-> Am vazut ca ai inceput sa ai activitate la sectiunea "STIRI" , nu zic ca e rau dar de cat sa fie 5 din 5 posturi aiurea , mai bine 2 -3 cu stiri care chiar merita citite si starnesc interesc , sa nu o iei in nume de rau e stric parerea mea . Imi place ca iti dai interesu ceace ar rezulta un PRO din partea mea dar incearca sa faci totul mai bine mai interesant decat cantitativ !!

• LCS PREMIUM
Postat

:pros:Doar pentru ca stiu ca poti, sper să nu te lași iar !

• LCS PREMIUM
Postat

:pros:

Din câte observ, ai potențial.

Te susțin!

Mult succes în continuare!

Spor în activitate!

Dacă ai nevoie de ajutor, apelează cu încredere la Administratori, Global-Moderatori și chiar și la Moderatori.

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate