Sari la conținut

[FOTBAL] Târnovanu o creditează pe FCSB cu şanse la titlu


Ciudățel

Postări Recomandate

NiZoYXNoPTkxMzg0ZTFkOTRhMzMxZjQ4OTU1NDIzM2Y3NzY4MDU0.thumb.jpg?tmp=2022-03-25-08-59-03&app=req-623d683778bec&retry=1

Portarul Ştefan Târnovanu (21 de ani), de la FCSB, poate debuta pentru echipa naţională de tineret, fiind convocat de către Florin Bratu pentru meciurile amicale cu Finlanda (25 martie) şi Maroc (29 martie). Ştefan Târnovanu a devenit portarul titular de la FCSB, după gafele lui Andrei Vlad. Din cinci meciuri apărate, Târnovanu n-a primit gol în paatru dintre ele. 

Într-un interviu pentru FRF TV, Târnovanu a vorbit şi despre lupta la titlu între FCSB şi CFR Cluj. Portarul este încrezător că „roş-albaştrii” pot recupera distanţa de cinci puncte. „Aştept cu nerăbdare debutul, de asta m-am pregătit. O participare la EURO 2023 ar însemna şansa să putem demonstra că putem realiza ceva important, aşa cum au reuşit şi generaţiile dinaintea noastră şi, de ce nu, o nouă calificare la Olimpiadă.

Putem spune că este un dezavantaj că nu avem meciuri oficiale, nu e aceeaşi intensitate. După ultimul meci, am recuperat puţin din distanţa faţă de CFR. Chiar cred că putem reuşi să câştigăm titlul, pentru că suntem o familie, suntem foarte serioşi şi vom încerca până în ultima etapă. Am vorbit şi cu Claudiu Petrila, glumeam, ne tachinam unul pe celălalt”, a spus Ştefan Târnovanu

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate