Sari la conținut

[FOTBAL] Avertisment pentru FCSB! De ce nu trebuie să fie Tavi Popescu integralist meci de meci


Ciudățel

Postări Recomandate

De-ce-nu-trebuie-sa-fie-Tavi-Popescu-integralist-meci-de-meci-la-FCSB-2-scaled.jpg

 

Totodată, Grigore Sichitiu susține că Tavi Popescu are momente în care dispare din meciurile vicecampioanei României, iar acesta este și motivul pentru care Edi Iordănescu nu ar trebui să îi dea responsabilitate.

„Tavi Popescu este un jucător care are toate aptitudinile ca să ajungă un fotbalist mare, dar contează foarte mult și caracterul. Hagi a renunțat la multe ca să joace fotbal.

Toți jucătorii sub 22 de ani joacă două din cinci meciuri bine. De ce? Și Tavi dispare din joc, nu poți să îl ții tot meciul. Eu sunt convins că Edi știe lucrurile astea, nu poți să îi dai responsabilitate”, a spus Grigore Sichitiu

Cotat de site-urile de specialitate la 1,9 milioane de euro, Tavi Popescu a ajuns la FCSB pe 28 iulie 2020, după ce Gigi Becali l-a cumpărat de la Regal București cu 200.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a făcut pasul către echipa mare a roș-albaștrilor pe 15 septembrie 2020, iar de atunci a adunat 64 de prezențe în tricoul vicecampioanei României, a dat 12 goluri și a oferit 11 pase decisive.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate