Sari la conținut

CS:GO: REZULTATE ESL PRO LEAGUE SEZONUL 15 GRUPA


Ciudățel

Postări Recomandate

FOU1AmVXIAAkx7m.jpg

ESL PRO LEAGUE GRUPA B – SFERTURILE DE FINALĂ

FURIA Esports a fost într-o formă extraordinară, câștigând patru din cinci meciuri jucate. Ei au obținut victoria cu 2-1 împotriva Outsiders și 2-0 împotriva lui Sprout. S-au confruntat cu Vitality în ziua 3, dar au câștigat cu 2-1 împotriva lor. FURIA a câștigat și cu 2-1 împotriva ENCE, dar a pierdut cu 2-1 cu FaZe Clan în ultima zi. Echipa braziliană se află în fruntea grupelor și va juca acum sferturile de finală.

OPTIMI

ENCE și FaZe Clan au ajuns în ultimele douăsprezece echipe din ESL Pro League. ENCE a învins FaZe, Vitality, Outsiders și Sprout.

FaZe Clan a început prost, dar în curând și-a revenit. Au câștigat împotriva jucătorilor de la Sprout, Vitality și in-de la FURIA.

ELIMINĂRI ÎN GRUPA A

Team Vitality a fost slabă în toate grupele, cu doar două victorii și trei înfrângeri. Au avut un grup dur cu FURIA, ENCE și FaZe în el. Cu toate acestea, standardele sunt ridicate atunci când vorbim despre Team Vitality, care cel puțin era de așteptat să se califice în optimile de finală. Outsiders și Sprout se confruntă, de asemenea, cu eliminarea.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate