Sari la conținut

[Stiri lume]Zelenski insistă pentru o întâlnire cu Putin. „Distrugându-ne, cu siguranță se distruge pe sine” Citeşte întreaga ştire: Zelenski insistă pentru o întâlnire cu Putin. „Distrugându-ne, cu siguranță se distruge pe sine”


conquer

Postări Recomandate

51HNbws.jpg

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a insistat, într-un interviu acordat postului public din Ucraina Suspilne, asupra necesităţii unei „întâlniri sub orice formă ar fi”, cu omologul său rus, Vladimir Putin, 69 de ani, pentru „a opri războiul”.

 Zelenski insistă pentru o întâlnire cu Putin. „Distrugându-ne, cu siguranță se distruge pe sine”Este important pentru mine ca oamenii să vadă că ne apărăm statul, dar cu chip uman. Noi nu torturăm oameni. Arătăm că suntem pregătiți să ne apărăm și arătăm diferența dintre noi și oamenii care au venit să ne captureze statul”, a spus liderul de la Kiev. Zelenski a declarat: „Am lucrat în liniște pentru a ne întări armata. Nu am vorbit public despre cum ne pregătim. Nu ne pregăteam de război. Dar pentru că nu am putut găsi o cale de ieșire, pentru că Rusia nu a vrut pace și a lansat un război pe scară largă, nu am avut încotro. Ca orice cetățean al statului, vreau pace”.
Citeşte întreaga ştire: Zelenski insistă pentru o întâlnire cu Putin. „Distrugându-ne, cu siguranță se distruge pe sine”Ce i-ar spune lui Putin Președintele Ucrainei militează pentru o soluție de încheiere a războiului: „Trebuie mai întâi să găsim un format în care să înțelegem. Cred că acesta este momentul potrivit pentru o întâlnire cu președintele rus. Fără aceasta, nu vom înțelege pe deplin ce este de făcut pentru a opri războiul”. „Ucraina nu va putea îndeplini ultimatumul Rusiei. Dă-ne Harkov, dă-ne Mariupol, dă-ne Kiev. Nu vom putea face asta. Și o vedem chiar și în orașele ocupate, unde oamenii nu cedează”, subliniază Zelenski. Întrebat ce i-ar spune lui Putin la o eventuală întâlnire, Zelenski a fost clar: „Nu vor fi discursuri istorice. Voi discuta cu el toate problemele în detaliu, fără a lăsa loc riscurilor viitoare. Voi încerca să trec prin tot ce deranjează și nemulțumește Rusia și îi voi spune tot ce gândește poporul ucrainean. Detaliat”.
Citeşte întreaga ştire: Zelenski insistă pentru o întâlnire cu Putin. „Distrugându-ne, cu siguranță se distruge pe sine”„Dacă am ocazia și Rusia are dorința, vom trece prin toate întrebările. Le vom rezolva pe toate? Nu. Dar aceasta e șansa să oprim războiul. Este imposibil fără o soluție. Distrugându-ne, cu siguranță se distruge pe sine. Nu vreau să intrăm în istorie ca eroi și ca națiune care nu există. Nu vreau asta. Nu vreau un asemenea eroism pentru poporul ucrainean”, a mai declarat Zelenski.

Sursa:

Click aici
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate