BandiT Postat Martie 18, 2022 Postat Martie 18, 2022 Dupa cum a spus de ceva timp, am reusit insfarsit sa imi fac timp sa fac acest event. Deci sa va spun despre ce este vorba : - m-am gandit sa fac acest "event" pentru a va da oportunitatea ficaruia de a castiga anumite premii. Bun aceste premii vor consta in coins, vip etc. Ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceste premii : - va trebui sa faceti un video care sa reprezinte server-ul nostru, un mic filmulet in care sa arati, imagini din joc, fragmente cu parti din joc (video), descrieri etc. Model postare video : Nume : (Numele tau din joc) Prezentarea ta : (aici vei pune link-ul cu video) Desigur avem si cateva reguli : - Filmuletul trebuie sa aibe minim 2 minute si 30 de secunde. - Filmuletul trebuie sa contina doar chestii care apartin numai de serverul nostru. - Filmuletul trebuie uploadat si postat pe youtube, si dupa sa aduceti linku-ul cu prezetarea voastra aici pe forum si sa postati dupa modelul dat. - Filmuletul vostru trebuie postat in acest topic dupa modelul dat. - Minim 3 participanti. Vor fi premiate primele 3 locuri. Locul 1 - VIP 1 luna + 15000 XP Locul 2 - VIP 15 zile + 10000 XP Locul 3 - VIP 7 zile + 7000 XP Iar daca mai sunt participanti care nu au ajuns in celele 3 locuri, vor primi cate 5000 XP de fiecare. Eventul incepe acum si va tine pana sambata viitoare, cand se va inchide si se vor alege catigatori. Daca nu vor fi 3 persoane participante pana sambata viitoare vom astepta pana cand va reveni si a 3 persoana. Deci cam asta este, astept sa vad creatiile voastre, Bafta tuturor. 1
BandiT Postat Martie 28, 2022 Autor Postat Martie 28, 2022 We have 3 participants, i will still let the ebent ON un til saturday, soo try you luck.
lmaoo Postat Martie 28, 2022 Postat Martie 28, 2022 (editat) Nume : (Numele tau din joc) lmao Prezentarea ta : (aici vei pune link-ul cu video) * doar de fun* Editat Martie 28, 2022 de lmaoo
BandiT Postat Aprilie 1, 2022 Autor Postat Aprilie 1, 2022 Evenet ENDED. Thank for all of you who participed, i will choose the winners this wweknd, and i wil post it here.
BandiT Postat Aprilie 5, 2022 Autor Postat Aprilie 5, 2022 (editat) Soo because nobody ediited the video like effects and other things just did a video when he is playing i will choose the winners in order how they post the videos, sooo the winners is : 1 - coolbear;3 (because you have a permanent vip you can give your VIP Win to someone else just elt me know if you want to give to other person) 2 - Adrian007 3 - lmao (because sunshine annouched that he will leave the cs i choose lmao he was next after sunshine) Kidor will get 5k XP for his efforts. Editat Aprilie 5, 2022 de BandiT
BandiT Postat Decembrie 24, 2022 Autor Postat Decembrie 24, 2022 Video maker revine! Video maker is back ! Dupa cum a spus de ceva timp, am reusit insfarsit sa imi fac timp sa fac acest event. Deci sa va spun despre ce este vorba : - m-am gandit sa fac acest "event" pentru a va da oportunitatea ficaruia de a castiga anumite premii. Bun aceste premii vor consta in coins, vip etc. Ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceste premii : - va trebui sa faceti un video care sa reprezinte server-ul nostru, un mic filmulet in care sa arati, imagini din joc, fragmente cu parti din joc (video), descrieri etc. Model postare video : Nume : (Numele tau din joc) Prezentarea ta : (aici vei pune link-ul cu video) Desigur avem si cateva reguli : - Filmuletul trebuie sa aibe minim 2 minute si 30 de secunde. - Filmuletul trebuie sa contina doar chestii care apartin numai de serverul nostru. - Filmuletul trebuie uploadat si postat pe youtube, si dupa sa aduceti linku-ul cu prezetarea voastra aici pe forum si sa postati dupa modelul dat. - Filmuletul vostru trebuie postat in acest topic dupa modelul dat. - Minim 3 participanti. Vor fi premiate primele 3 locuri. Locul 1 - VIP Gold 15 zile + 15000 XP Locul 2 - VIP silver 15 zile + 10000 XP Locul 3 - VIP silver 7 zile + 7000 XP Iar daca mai sunt participanti care nu au ajuns in celele 3 locuri, vor primi cate 5000 XP de fiecare. Eventul incepe acum si va tine pana sambata viitoare, cand se va inchide si se vor alege catigatori. Daca nu vor fi 3 persoane participante pana sambata viitoare vom astepta pana cand va reveni si a 3 persoana. Deci cam asta este, astept sa vad creatiile voastre, Bafta tuturor. I will not goanna traduce in english, please use google translate, or you have option to use the forum in english.
XxAyMaNxX Postat Decembrie 28, 2022 Postat Decembrie 28, 2022 (editat) Nume :XxAyMaNxX Prezentarea ta : Editat Decembrie 28, 2022 de XxAyMaNxX
Postări Recomandate