xFantoma. Postat Martie 18, 2022 Postat Martie 18, 2022 Numele tău : xFantoma Vârsta ta : 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Sunt nou, deocamdata cu nimic, dar pe viitor voi ajuta cu mai multe. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Sa ajut comunitatea. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Nu Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): VREAU GRAD DE SMECHER UniqueID : N5Xdap5IGyVuiQZslPTeqXim+IY=
SmoKey Postat Martie 18, 2022 Postat Martie 18, 2022 Eu unul sunt , am fost la ei pe canal , e baiat de treaba , respectuos , stie cum sa vorbeasca Spor La treaba !
Aladin Postat Martie 18, 2022 Postat Martie 18, 2022 DIN PARTEA MEA E OK BAIATUL MERITA O SANSA E BAIAT CA LUMEA
LCS PREMIUM Daimond Kane Postat Martie 18, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 18, 2022 Toată lumea merită o șansă! Mult succes în continuare! Spor în activitate!
Girantul Postat Martie 18, 2022 Postat Martie 18, 2022 am vorbit cu el aseară. Pare om the treabă și integru. Mult succes!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.