Sari la conținut

[FOTBAL] Claudiu Keșeru, marginalizat la FCSB! Florinel Coman și restul colegilor nu-l mai au la inimă


Ciudățel

Postări Recomandate

Cum-l-ar-putea-revitaliza-Gigi-Becali-pe-Claudiu-Keseru-2-scaled.jpg

 

Gigi Becali vrea să scape cât mai repede de Keșeru (35 de ani), iar acest lucru s-a răspândit și în cadrul echipei, unde atacantul nu mai e văzut bine de colegii săi.

Deși a fost adus ca o mare speranță la FCSB, acesta s-a stins rapid, iar evoluțiile sale nu s-au ridicat la nivelul așteptat de Gigi Becali. Mai mult, printre jucătorii de la FCSB se vorbește despre faptul că vârful venit de la Ludogoreț ar fi omul presei, omul care spune tot ce se întâmplă în cadrul echipei, iar acest lucru i-a înfuriat pe Florinel Coman și compania!

De la omul care avea un cuvânt greu în vestiar, Keșeru a ajuns să nu mai fie băgat în seamă atunci când vrea să spună ceva: „Vine cu tot felul filosofii în vestiar, zici că e antrenor. Nu mai spun că în bârfește pe Petrea când antrenorul nu e în vestiar, iar pe teren sau la meciuri sunt cei mai buni prieteni”, spune unul dintre jucătorii roș-albaștrilor.

MM le-a zis jucătorilor să se ferească de Keșeru!

Keșeru n-are mai mult noroc nici în mediul online. Atacantul de la FCSB nu e luat în seamă nici pe grupul de WhatsApp al echipei, unde nimeni nu-i răspunde atunci când scrie câte ceva.

În cadrul echipei se vorbește tot mai des în ultima vreme despre influența pe care o are Keșeru în mass-media din România. „Avea dreptate MM când ne spunea să ne ferim de Keșeru, că e mână în mână cu anumiți jurnaliști”, este o altă replică dată de unul dintre jucătorii de la FCSB în cadrul echipei.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate