FanTeziE.dLL Postat Martie 17, 2022 Postat Martie 17, 2022 Număr : Fanteziee Vârstă : 21 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Vreau sa fac parte dintr-un staff că și acesta,și pentru a ajuta aceasta comunitate,cat de mult pot Ce secțiune dorești spre moderat? : Jocuri Online Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? :Tot ce apare nou in fiecare zi,ca lumea ce se uitat sa fie la curent Explică activitatea ta pe forum și secțiunea din ultima vreme : Nu am avut încă activitate Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, dacă nu te vei descurca să fii suspendat?Da,ei îmi asum. Ești recomandat de cineva din comunitate? :Nu sunt. Alte precizări Nu mai am . Poti intra pe teamspeak la ședinte? : In mareee parte... Da
Janes So Phenau #have AIM Postat Martie 17, 2022 Postat Martie 17, 2022 mai fa niște activitate pe secțiunea dorita.
LCS PREMIUM Andt. Postat Martie 17, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 17, 2022 Pro pentru incurajare, ca vad ca deja ai inceput sa postezi dar cum a zis si Jahnes sa faci activitate mai mare
LCS PREMIUM Mădălin. Postat Martie 17, 2022 LCS PREMIUM Postat Martie 17, 2022 Moderator sectiunea Jocuri Online ! Vei fi 2 saptamani in probe.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.