Sari la conținut

[Mister] Piramidele Egiptene Partea V


Demon

Postări Recomandate

20130410131039-thumb.jpg



 

- Conform ideilor Anticilor (conform lui H.P. Blavatsky), oamenii aparțin rasei a cincea, care este ca punctul culminant al celor patru rase anterioare - fundamentele:


1 cursă - Giganți (de la o altă stea a lui Sirius sau a planetei Marte).

Cursa 2 - Amestec cu creaturi terestre.

Rasa 3 - Hermafrodiții sunt bisexuali.

4 rasă - atlanți (locuitori ai Atlantidei)

5 rasă este umanitatea noastră.
 

6 cursă - adică vârful piramidei, se presupune că va fi radical opus rasei umane - va fi tehnotronic, unde bioroboții vor fi în prim plan, cu noile lor criterii.

7 cursa - i.e. un cristal piramidal format din două piramide unite prin baze este cel mai important simbol care explică întregul principiu al Universului. Aceasta este faza finală a Civilizațiilor, după care totul trebuie să o ia de la capăt, adică. mai întâi transformându-se în NIMIC, iar apoi din NIMIC va apărea.

- Conform Misterelor antice - depozite ale cunoștințelor antice, motto-ul înțelepților antici - Adepți, ocultiști este: „Ce este sus, apoi dedesubt”. Strămoșul ocultiștilor a fost HERMES - Zeul egiptean, de trei ori mare, care a transmis preoților cunoștințe secrete prin arta Magiei. Simbolul învățăturilor sale era TRANSMIST, un cristal asemănător unui OCTAEDRE (două piramide unite prin baze).

- Rețeaua cristalină a DIAMANTULUI, cel mai dur cristal de pe pământ, chiar și cu gradele de înclinare ale fețelor, este complet analogă cu cristalul piramidal a două piramide.
 

hqdefault-6.jpg


- În timpul inundațiilor Nilului, cu mii de ani în urmă, Piramidele orbitor de strălucitoare s-au reflectat în apa albastră ca cerul, iar fiecare dintre ele era o imagine a unui munte dublu simbolizând: reflectarea lumii superioare, unde se află piramidele. regizat, în cel inferior. Și când Nilul și-a schimbat cursul, în jurul Piramidelor au fost create pentru o lungă perioadă de timp lacuri artificiale, îndeplinind aceeași funcție de oglindă. Dacă ne imaginăm vârful trunchiat al Piramidei ca un radiator de energie informațională acumulată în interior, atunci este evident că Piramida arată ca un segment care concentrează energia reflectată dintr-un „desiș” - o placă - un lac în jurul Piramidei, concentrându-l. in spatiu. Ceva ca o antenă hiperbolică. Nostradamus a scris că oglinda (la fel ca și Magii) este unul dintre principalele Atribute (împreună cu trepiedul, de asemenea o asemănare a Piramidei) ale Magiei, cu ajutorul căreia a călătorit prin timp și spațiu. Acestea. se poate presupune că piramidele erau stații pentru călători – preoți – extratereștri, în trecut, prezent și viitor.


1322213665_33_2.jpg


 

 În antichitate, toate culturile prezentau dualism, acest lucru se observă mai ales în cristalul piramidal, unde piramida cu vârful în sus simbolizează binele, iar în jos - răul. Pentru toate popoarele, un copac a fost considerat un simbol al dualității - numit „ARBORUL LUMII”, amintiți-vă de bradul de Crăciun pentru Anul Nou, nu seamănă cu Piramida? Omul, planta animală etc. totul este dual. Este ca un cod de asigurare la nivel mondial, o duplicare a aceluiași lucru. În Biochimie, acest fenomen se numește CHIRALITATE (ca o reflexie într-o oglindă, unde stânga se schimbă spre dreapta). Moleculele de apă pot fi reprezentate sub forma unei bipiramide (un cristal piramidal, unde punctele importante de colț, unghiurile bazei piramidelor, corespund atomilor a doar patru elemente):

1-Н-hidrogen 2-С-carbon 3-0-oxigen 4-N-azot

- Maya au descris lumi duble folosind două piramide în trepte conectate prin baze:
 

Soare-1

(soarele zilei)

Cer

Locuința zeilor

TEREN - LIVING LIVING (linie de legătură)

Lumea interlopă

Locuința morților

Soare-2

(soarele de noapte)

- Civilizația antică a egiptenilor a făcut distincția între lumile zeilor și ale morților, înconjurând lumea celor vii. Și la fel ca mayașii, ei au dovedit dualitatea și unitatea lumilor cu ajutorul Soarelui:

SOARELE 1

(RA, PTAKH, ATUM, ATON, ROR)

Lumea cerească a luminii

PĂMÂNTUL - LUMEA CEI VII

Tărâmul morților, lumea întunericului

SOARE-2

(OSIRIS, SETH, AMON)

 

- O grămadă (ca o piramidă), făcută din piatră, tsebnya, este capabilă să producă apă din aer, chiar și în deșert, adică. in contact cu pietrele, aburul se raceste, se condenseaza si se transforma in lichid. Se formează picături curgând în jos, dând naștere unui patinoar pe apă. Chiar și Herodot a scris despre două Piramide care se ridicau până la „talie” în apă, care aveau aproximativ 180 m înălțime?

- Din cristalografie se știe că orice cristal tinde spre echilibrul energetic, adică. orice formă de cristal incompletă se va vindeca mai devreme sau mai târziu. Dacă luăm în considerare piramida, atunci fețele laterale sunt mai mari ca suprafață decât baza, pentru a restabili simetria trebuie să „crească” în jos cu o altă piramidă, adică. forma din deschis ar trebui să devină închisă, dar aceasta va fi o bipiramidă (cristal piramidal 0.

- În cărțile de tamburin - un romb înseamnă ÎNȚELEPCIUNE, respectiv: Vârf-PUTERE (săgeată-țintă), VIERME (simbol al iubirii, inimii), CRUCE (simbol al credinței, trifoiului, creștinismului).

- Piramidele, ca urmare, nu au fost construite nicăieri în biserică. Au fost situate deasupra falilor adânci din scoarța terestră. Peste aceste locuri se găsesc cel mai des zone anormale, apar OZN-uri și apar unele fenomene miraculoase. Marile Piramide sunt situate în zona grandiosului Rift est-African, care a dat naștere Mării Roșie și Moartă, precum și râului Nil, cel mai mare din lume.

- O piramida, o copie mare a unui cristal, ca orice cristal, are propria sa grila energetica inchisa, daca este sparta se va produce o eliberare de energie, poate de aceea cristalul piramidal a fost facut nefinisat (sus) si cristalul a devenit o antenă pentru eliberarea sau absorbția de energie. La care vechii au adăugat și energia emoțiilor umane, rațiunea, rugăciunile, care în curgerea vârtejului Naturii și gândurile unei persoane, oamenilor, se amestecă și, parcă, creează un unison comun. Iată Magia relației dintre NATURĂ și OM. Piramidele sunt un fel de generatoare psihotronice, unde energia Piramidei afectează o persoană, la nivelul conștiinței și acele procese biologice care au loc în corpul său la nivel celular.

- Piramidele sunt „MAȘINI TIMPULUI”, unde timpul încetinește – sus în sus și accelerează – de sus în jos. Dintre formațiunile naturale, Pământul însuși este cea mai mare mașină a timpului. În emisfera sa nordică, ca într-o piramidă cu vârful în sus, timpul încetinește, iar în emisfera sudică accelerează. Din acest motiv, cea mai mare parte a masivelor continentale este concentrată în emisfera nordică, iar în emisfera sudică, depresiunile umplute cu apă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate