Sari la conținut

[ STIRI GAMING ] - Trișorii din Valorant au fost păcăliți și s-au ales cu malware !


Alx.

Postări Recomandate

valorant-cheating-malware.png?resize=700

  • În ciuda eforturilor dezvoltatorilor de jocuri de a combate cheating-ul prin metode care mai de care mai complexe, numărul trișorilor a crescut considerabil în ultimii doi ani. Multora nu le mai pasă nici de ban pe hardware ID și continuă să caute metode prin care să fenteze sistemul. Din păcate pentru ei și din fericire pentru noi, astfel de tentative duc de cele mai multe ori la pierderea progresului, anularea licențelor pentru jocuri și chiar și la infecțarea cu malware. Așa s-a întâmplat recent și cu un aimbot pentru Valorant promovat agresiv pe YouTube. Acesta nu avea nu avea însă nimic de-a face cu aimbot-ul prezentat, ci era un fișier executabil infectat cu malware-ul Redline.
  • La fel ca și în cazul celorlalte aplicații de aceste fel, utilizatorilor li se recomandă dezactivarea antivirusului și executarea fișierului cu permisiuni de administrator. Odată executat, malware-ul prinde rădăcini în sistemul de operare și poate fi utilizat de atacatori pentru sustragerea de date confidențiale: carduri bancare, cookies de autentificare, portofele de criptomonede, conturi de Steam ș.a.m.d. Ulterior, datele sustrase sunt arhivate într-un fișier zip și ajung pe serverul de Discord al hackerilor.

trisori-valorant-malware-redline-youtube

  • Să fiu sincer, nu pot spune că îmi pare rău de „victime”. Hacking-ul în jocurile online chiar a devenit o problemă serioasă în ultima vreme, iar multe dintre titlurile online mai vechi, cum ar fi Battlefield 1 și Call of Duty Modern Warfare, sunt acum aproape nejucabile din cauza trișorilor.

SURSA: ARENAIT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate