Sari la conținut

[FOTBAL] Gigi Becali a vrut să-l aducă pe Dinu Gheorghe la FCSB


Ciudățel

Postări Recomandate

dinu-gheorghe-fcsb.jpg?width=1160

Citat

Gigi Becali a încercat să-l aducă pe Dinu Gheorghe la FCSB şi suporterii au fost de acord cu această variantă, în ciuda trecutului pe care acesta l-a avut la Rapid.

 

”Eu, la un moment dat, prin 2013, am făcut o încercare să-l aduc pe Maftei. Aveam nevoie să aducem un fundaş central care să joace şi în dreapta, un fundaş cu experieţă şi aşa mai departe. Şi am vorbit cu Maftei, a început să râdă, că el e rapidist-rapidist şi are o problemă cu Steaua.

I-am spus:  ”lasă-mă să vorbesc cu Gigi”. Am fost la Gigi, am vorbit şi a zis OK. După care Mustaţă mi-a zis: ”bă, eu nu sunt de acord cu aşa ceva”. Şi eu i-am zis: ”băi, Mustaţă, bun, OK, dar aţi fost de acord să vină Dinu Gheorghe la un moment dat, când eu nu eram”. Şi a zis: ”da, mă, pentru că nu ne convenea conducerea şi voiam să avem un conducător”. Păi, OK, dar atunci de ce să aveţi o probleme cu un jucător? Dacă nu aveaţi o problemă cu un conducător? Şi aici extrapol\nd, şi cu un antrenor, daca nu ai probleme cu conducator, de ce ai avea probleme cu antrenor?

Şi-am zis: ”băi, nu înţeleg. Asta e o chestie pe care o hotărâm noi. Şi am zis, dacă-l îl conving să vină, trebuie să vină. ”Bine, o să-l ignorăm, nu-l băgăm în seamă deloc. Bine, nu am nicio problemă”. Nu a vrut Maftei sub nicio formă să vină”, a povestit Mihai Stoica.

Dinu Gheorghe a fost de acord cu propunerea venită de la Gigi Becali, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi a semnat cu Astra.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate