• Like 4
  • UP 2
  • Fortzaaaa 1
  • Mor de râs 2
  • Dislike 1
Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

I encourage the lovely and hottie management to do this. it's gonna double the fun❤️❤️

P.s: Pleaseeeeeeeee do it for 2 free candies 

Editat de GuN | CnX
  • LCS Premium Snowflake ❄️
Postat
La 20.10.2025 la 19:37, Nartics a spus:

Nume: Nartics

Propunere: La Nemesis, ca CT sa poti da revive la CT care au murit. Cum este pe alte servere clasice, in care poti da revive la cineva mort pe E. Acum armele nu mai sunt ca inainte si sa omori un Nemesis este mai dificil. 

O sa ne gandim si la asta sa vedem cum se poate face.

• Fortzaaaa 1
  • Mersi 1
Postat

Propunere: Adminii sa aiba cel putin 50% armura. De cand cu comanda aia sa opresti butonul mereu ramai ultimul, si mai mereu esti prins din urma. Suntem destui adminii fara vip si asta ar fi mai usor pentru noi.  Armura sau 2x jump, una din asta ar ajuta mult adminii fara VIP.  Un update si adminii sa aiba ceva putere fata de jucatori normali ar merge pe sv, parerea mea.

• Like 2
Postat

Lets say double jump for admins after certain promotion.

Postat
7 hours ago, Nartics said:

Propunere: Adminii sa aiba cel putin 50% armura. De cand cu comanda aia sa opresti butonul mereu ramai ultimul, si mai mereu esti prins din urma. Suntem destui adminii fara vip si asta ar fi mai usor pentru noi.  Armura sau 2x jump, una din asta ar ajuta mult adminii fara VIP.  Un update si adminii sa aiba ceva putere fata de jucatori normali ar merge pe sv, parerea mea.

Ce vreau sa spun aici nu este doar ce cred eu, 50% armura sau 2x jump. Vreau doar un avantaj ca admin sa-l aiba fata de un player normal,. in care noi daca ramanem in urma sa putem folosi ceva sa ne deplasam inainte fara a fi facuti zm.  Veniti cu ideii. SA spun pe sleau, eu acum as fi avut lvl 22 nu 20 daca nu bagam in seama treaba de admin si ascult doar ce se plange lumea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate