Sari la conținut

[FOTBAL] Keșeru, nou moment de umilință la FCSB! Se pregătea să intre pe teren, dar a rămas pe bancă


Ciudățel

Postări Recomandate

MDYwJmg9NjM2Jmhhc2g9NDc4OTdkZmQ1NmYyODc3MGFhMjQ4Nzk4NzJjMWJlMjc=.thumb.jpg

În minutul 65, camerele tv l-au surprins pe vârful roș-albaștrilor care se pregătea să intre pe teren. Era clar că urma să fie introdus pentru că era echipat. Numai că schimbarea nu s-a mai făcut. Câteva minute mai târziu, în direct la Digi ,  a fost surprins momentul în care Andrei Burlacu se echipa în timp ce Keșeru și-a reluat locul pe bancă, îmbrăcat în trening.  Burlacu a și intrat pe teren, minutul 71, în timp ce Keșeru, profund dezamăgit, a rămas pe bancă.

Claudiu Keșeru așteaptă o ofertă din Franța

 

"Am vorbit cu Keșeru. Îl cunosc foarte bine pe Claudiu și mi l-am dorit la Pitești. Din păcate el a jucat deja la două echipe. L-am fi vrut doar împrumut până în vară, ne-ar fi ajutat foarte mult. Nu ne permitem noi un transfer definitiv. Nu poate să vină nici din vară la noi. N-a vrut.

Așa ne comportăm noi cu jucători care sunt la final de carieră și nu ne mai aduc bani în vistieria clubului. Îi folosim numai când avem nevoie de ei. După aceea… ne batem joc de ei. Nu mai poate pleca până în vară.

Eu am discutat cu el. Am înțeles că așteaptă ceva din Franța. Știu că are ceva de-acolo. Chiar am vorbit cu el de asta după ce au apărut discuțile la FCSB. E trist ce i se întâmplă la FCSB și chiar îmi pare rău pentru situația în care se află”, a declarat Jean Vlădoiu

sursa

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate