Sari la conținut

[Mister] Piramidele Egiptene Partea IV


Demon

Postări Recomandate


b4.jpg



 

Toate faptele vorbesc pentru faptul că sarcina  „stelară” „Sirius” este de 280 de zile. Reîncarnarea faraonului durează 280 de zile, conform legendei, 280 de zile este sarcina unei persoane.

90 de zile Timpul apusului și apoi răsăririi unei stele în EST

12 zile (Steaua trece de linia meridianului imediat după apusul soarelui. Steaua, parcă, face urla (ca un suflet) l-a născut pe Faraon

70 de zile (Steaua este în DUAT). Sirius este invizibil (moartea) Imbalsamarea a durat 70 de zile.

- În cronologia modernă, au existat în total 31 de dinastii ale faraonilor în perioada de la 3100 î.Hr. iar până în 332 î.Hr. Au fost 390 de monarhi în total. După aceea, Egiptul a domnit din 332 î.Hr. și până în prezent, încă 49 de dinastii, care au inclus:

Grecii macedoneni (perioada ptolemaică 332-30 î.Hr.)

Romani (împărații romani 30 î.Hr. - 641 d.Hr.)

arabi (642 d.Hr. – Prezent).

 

După cum puteți vedea: Grecia Antică, Roma Antică, arabii păstrează în rădăcini istoria cunoștințelor secrete despre Piramide, despre Civilizațiile din trecut, despre Mistere.

- Pentru egipteni, „ROMBOID” – oul lumii era sub forma „OCTAHEDRE” (două piramide unite prin baze): care în creștinism s-a transformat treptat într-un ou de Paști, deși picturile de pe el sunt încă piramidale. în natură.
 

- Golgota, unde Hristos a fost răstignit, semăna ca o piramidă.

- Până acum, de Paște, din brânză se fac Piramide simbolice.
 

- Perspectiva imaginii, ecranul televizorului și ochiul care le percepe, nu este o piramidă?

- Când desenați în spațiu bidimensional sau tridimensional, o Piramidă este desenată în adâncime „ca și cum”, unde vârful este linia orizontului.

- Dacă presupunem că razele de energie care lovesc fețele interioare ale Piramidei se vor reflecta în ele, atunci vom obține un fel de acumulare de energie internă, ca concentrația de energie într-un laser.

 

Dacă luăm imaginea unei piramide din manuscrisele antice, atunci aceasta este reprezentată de litera L - delta, deoarece arată ca prima literă A din toate alfabetele lumii.

- Simbolul deltei, HA - în YOGA al vechilor hinduși, simbolizează principiul masculin, un conductor de energie pozitivă, simbolizează Luna.

- Două triunghiuri (delte cu vârf în sus și delte cu vârf în jos) suprapuse unul peste altul simbolizează HATHA (semnul lui Vishnu) armonie, echilibru.

Steaua lui Solomon, Sigiliu Solomon, Brahmanii Sri Antra, șase direcții ale spațiului, un simbol al fuziunii spiritului pur și materiei. Sunt aceste simboluri ecouri ale cunoștințelor preistorice secrete, ale civilizațiilor trecute din epoca neolitică, ale matriarhatului și patriarhatului?


%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7-%D0%BF%D0

 

- Prima și principala poziție a yoghinilor, poziția LOTUS, amintește în primul rând de Piramida.

- Cinci CORPURI PLATO pot fi pliate din piramidă.

- Perspectiva și tot ceea ce percepem vizual se bazează pe principiile piramidalității.

- Dacă acoperiți vârfurile piramidelor, veți obține un „Ceas de timp” simbolic, care după ceva timp trebuie să fie răsturnat și într-un mod nou timpul începe să curgă, ei bine, nu este alegoric în raport cu repetarea a tot și a tot ce este în lume, la anumite intervale?

- Ochiul dispus în piramidă este un ecou al simbolismului Zeului Soare-Ra, în Egiptul Antic, în religia creștină.

- In meditatie, exista un simbol al concentrarii energiei, cand degetele mainilor sunt incrucisate sub forma unui triunghi-piramida.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate