Sari la conținut

[FOTBAL] Claudiu Keșeru a plâns în hohote la finalul meciului dintre FCSB și Farul! Gigi Becali a rămas rece: „Nu mă interesează plânsetele lui”


Ciudățel

Postări Recomandate

keseru-1400x824.jpg

Citat

„Nu mă interesează plânsetele lui Keșeru, mă interesează echipa mea. Unde vezi că plânge? Plânge?! Probabil că sentimental, da, asta da, poate să facă asta, el a avut clipe frumoase aici. Dar nu mai poate nici el, n-ai văzut”, a declarat Gigi Becali

„Cred că da, s-a cam terminat. Când pierzi campionatul că a ratat ăla, Gustavo, cu Craiova, când ai nevoie de un egal să ieși campion. Au fost zece puncte, nu ne-am apropiat deloc de ei. Jucătorii nu înțeleg, e debandadă, toată lumea driblează. Nu pasăm!

Nu e o echipă organizată, nu-ți pasează nimic. Cordea cum prinde mingea, driblează, se învârte în loc. Tănase se învârte în loc. Situații de pasă au, dar ei zic «mai bine mă învârt în loc și pierd mingea».

Haotică, ăsta era un meci de câștigat. Știam că Farul… puteam să câștigăm meciul. Nu se poate câștiga campionatul cu singur jucător. Noi, la ora asta, avem un singur jucător: Tavi Popescu. Nu se poate”, a încheiat Gigi Becali.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate