Sari la conținut

[Mister] Piramidele Egiptene Partea III


Demon

Postări Recomandate


1376759488_13.jpg



 Crearea Piramidelor dinastiei a IV-a, care au luat 22 de milioane de tone de piatră, presupune o pregătire atentă pentru un fel de eveniment global. Dimensiunea structurilor arată că a fost posibilă finalizarea lucrării într-o sută de ani, iar construcția a decurs după un anumit superplan. Au fost puse 8 milioane de blocuri de piatră.

 

- În timpul construcției ulterioare, începând cu nepotul lui Keops, preoții au acordat mai multă atenție nu arhitecturii, ci proprietăților „magice” ale „hieroglifelor”


- textele Piramidelor - apărute după dinastia a IV-a, adică. brusc, a început să prevaleze de parcă ar fi fost îndeplinită un fel de misiune, iar piramidele erau locuri de lansare în spațiu pentru primirea și lansarea (reîncarnarea, nematerializarea) extratereștrilor.
 

- Dacă te uiți cu atenție, atunci vârfurile Piramidelor nu sunt în mod deliberat finisate, ele fiind vârfurile antenei emițătorului - receptorul unei anumite energie cosmică materializată în informație, la nivelul undelor de lumină.


Deoarece Energia și informația sunt practic aceleași, este probabil ca preoții antici ai Egiptului să posede cunoștințe despre transformarea Materiei la nivelul valului. La urma urmei, încă nu există un răspuns la întrebarea de ce viteza luminii este constantă, trecând de la orice Star Milioane de ani lumină?
 

- S-a observat că galeriile din Marea Piramidă a lui Keops au un raport tangent de 1 / 2 unghiuri de 26 de grade 34 minute, care este, conform ultimelor realizări ale Geneticii, o combinație de două valori: 26 de grade este unghiul de urcare al helixului ADN, iar 34 de angstromi este lungimea perioadei sale. Dar se știe că codul genetic al tuturor organismelor de pe Pământ, de la microb la om, este același. Aceasta înseamnă că în civilizațiile trecute, bazele gândirii sunt similare cu ale noastre.

 

1307536562_4-1.jpg


 

 Numărul „Pi” este cheia secretelor piramidelor egiptene, dar la urma urmei, numărul „Pi” este direct legat de „Secțiunea de Aur” a lui Leonardo da Vinci, „Wurful de Aur” de Corbusier, de asemenea ca „Numerele lui Fibonnaci”, care constituie din nou Piramida numerelor perfecte.
 

- În antichitate, o piatră „piramidală” - „PYRAMIDION” - numită BENBEN a fost instalată pe marginea plată, neterminată a Piramidei. Ea simboliza, parcă, cosmicul „ORAȘUL SOARElui”, din care „razele soarelui”, fațetele, păreau să pătrundă.
 

- Inițial, vârfurile piramidelor erau căptușite cu plăci de aur și pietre semiprețioase, pe care au fost cioplite textele întregii istorii a civilizațiilor din vremuri trecute, dar cu timpul au fost smulse de barbari.
 

- Conform papirusurilor găsite „Cartea morților”, conform textelor de perete ale mormintelor, se stabilește că Piramidele au fost construite pentru a îndeplini ritualul renașterii stelare. A fost cuvântul scris care, după dinastia a IV-a, a înlocuit un fel de super mecanism care fusese construit de mai bine de o sută de ani, sau poate doar restaurat, pentru a se deplasa în spațiu.

Se poate presupune că s-a produs deplasarea sau a avut loc un eșec, un accident, care a dus la apariția simbolismului magic al cunoașterii secrete, prezentată oamenilor obișnuiți ca „miracole”, iar pentru cei inițiați prin codificare, prin misterele cunoașterii. a civilizațiilor antice. Este autoapărare sau frica de viitor bazată pe experiența trecutului?
 

- După cercetări pe un computer, oamenii de știință au calculat că în apropierea Stelei SIRIUS-A există o stea SIRIUS-B, care nu poate fi văzută cu ochiul liber. Deși există informații despre o astfel de stea în cunoștințele secrete ale „dogonilor”, ale căror idei datează din 3200 î.Hr. Sirius-B este ca „fiul” „tatălui” Sirius și „mama” lui „Orion”, care este reîncarnarea „tatălui” în „fiu”.


 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate