Sari la conținut

[Mister] Piramidele Egiptene Partea II


Demon

Postări Recomandate

 1307536543_4-2.jpg


Iată câteva fapte care arată doar secretele uimitoare ale Piramidelor:

- În 1978, japonezii, folosind tehnologia propusă a avioanelor aeriene, au reușit să ridice o Piramidă cu o înălțime de numai 11 metri, ceea ce este de 2367 de ori mai puțin decât volumul geometric total al Piramidei Cheops, numai această Piramidă ar necesita segmente. cu un volum total de 500.000 mc, dacă s-ar folosi de zece ori...

- Pentru construirea Piramidei, în antichitate, ar fi fost folosiți aproximativ 50 de milioane de oameni, deși conform experților, 3000 de ani î.Hr. doar 20 de milioane de oameni trăiau pe Pământ. Cum ar putea statul să aibă de 2,5 ori mai mulți oameni decât erau în întreaga lume și cum ar putea ei să se hrănească singuri?

- În 1930, francezul Bovy a construit un model din lemn al Piramidei cu o bază de o iardă (91 cm) lungime și a plasat o pisică moartă în ea, orientând mai întâi modelul spre Nord. Câteva zile mai târziu, cadavrul pisicii a fost mumificat. Dar până acum, mumificarea este realizată prin cele mai complexe substanțe chimice și tehnologii.

- Inginerul radio ceh K. Drobanu, după ce a orientat axa modelului Piramidei sale exact de la nord la sud și punând în ea o lamă de ras tocită, a constatat că și-a dobândit aceeași claritate.

Sperând să găsească camere secrete în interiorul Piramidei lui Khafre, laureatul Premiului Nobel A.U. Alvarez în 1969, examinând fundalul razelor cosmice care pătrundeau în vechiul colos, a observat că traiectoriile lor înregistrate în zile diferite erau complet diferite, ceea ce, potrivit oamenilor de știință, contrazice toate legile stiintei cunoscute.

- Tehnologia de creare a Piramidelor și a labirinturilor subterane, a aditurilor în toate Piramidele este aceeași, deși diferența în construcția lor este de peste 1000 de ani. Și ceea ce este surprinzător - cele mai Majestuoase Piramide au fost create în zorii civilizației egiptene. Și poate la Ultimul Apus...?

- Toți bolovanii cu colțuri ascuțite și suprafețe laterale netede sunt montați unul pe celălalt cu precizie milimetrică, iar greutatea unui bloc este în medie de 2,5 tone.

- Înălțimea Marii Piramide este de 146.595 metri. Diferența dintre părțile laterale ale bazei este de doar 0,83 mm. Fiecare dintre semnificațiile piramidei conține informații de neatins pentru egiptenii antici și chiar în unitățile moderne de calcul.

- Pe baza „Ceasului Isis”, S. Proskuryakov a dezvoltat sisteme de construire a diagramelor grafico-numerice și, pe baza relațiilor matematice, a dezvăluit relația Piramidei cu toate mărimile fizice și matematice de natură cosmică cunoscute de ne.
 

- Meridianul care trece prin Piramidă împarte continentele și oceanul în două părți egale.

- Perimetrul bazei, împărțit de două ori înălțimea, dă faimosul Pi - 3,1416.

- Rocile pe care sunt instalate Piramidele sunt perfect aliniate.

- Piramida lui Keops este instalată într-un asemenea loc din deșert încât este centrul de greutate al continentelor.

- În tunelurile de stâncă nu există pereți și tavane complete de la torțe. Deci iluminatul era electric?
 

- Biblioteca din Oxford conține un manuscris în care cronicarul copt MAD-UDI susține că faraonul egiptean Zurid a ordonat construirea Marii Piramide. Dar Zurid a condus, conform legendei, înainte de Potop. Acest faraon a fost cel care a ordonat preoților să noteze întreaga cantitate de înțelepciune și cunoștințe cunoscute de ei și să o ascundă în interiorul Piramidei.

- Conform amintirilor lui „Herodot” - „părintele istoriei” se spune că preoții egipteni i-au arătat 341 de figuri colosale de mari preoți, din tată în fiu, în timpul vieții, făcându-și propria sculptură. Herodot a spus că preoții au asigurat că înainte de generația a 341-a, DEU încă mai trăiau printre oameni, asta a fost acum aproximativ 11.350 de ani. Și atunci zeii nu i-au vizitat. Vârsta istorică a Egiptului este estimată la doar 6530 de ani. Ce fel de civilizație era înainte? Cine au fost strămoșii preoților egipteni?

- Cele mai recente cercetări de la sateliții americani NASA care au vizitat Marte au găsit pe suprafața sa Piramidele și imagini cu chipuri umane-copii ale Sfinxului de pe Pământ. Construcția celor două s-a bazat pe aceleași principii matematice! Diferența este doar în dimensiune. Se pare că primii preoți ai Egiptului, misionari de pe Marte?

- Conform locației celor 3 Piramide din Giza și a Nilului codificat ca Calea Lactee, se presupune, parcă, o reflectare vizuală asupra Pământului lui Sirius în constelația Canis Major, ceea ce corespunde presupunerii că civilizațiile lui Marte și apoi Pământul au fost create de extratereștri din Sirius, cumva asta a venit la noi. Probabil, prin energia informațională codificată în fasciculele de radiații magnetice de la Stele.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate