Sari la conținut

[NOUTATI VALORANT] VCT CHALLENGERS ÎNCEPE ÎN CURÂND!


Claudiu;

Postări Recomandate

01A_Cover.jpg?width=1236&height=695

 

Obțineți detalii despre datele regionale de începere și traseele de calificare la Master.

Începutul sezonului VALORANT Champions Tour 2022 este chiar după colț! În întreaga lume, încep evenimentele regionale Challengers și Open Qualifiers pentru 2022 VALORANT Champions Tour! Anul acesta, echipele se vor lupta în două etape de Challengers, două turnee globale Masters și mănușa de la Last Chance Qualifiers pentru a câștiga unul dintre cele șaisprezece locuri la Champions.03_Challengers_Start_Dates.jpg

 

Datele de început pentru etapa 1 VCT Challenger:

  • VARA - 10 feb
  • Asia de Sud-Est - 10 februarie
  • EMEA - 11 februarie
  • America de Nord - 11 februarie
  • Brazilia - 12 februarie
  • Japonia - 15 februarie
  • Coreea - 23 februarie

Doi agenți noi, Neon și Chamber, își vor face debutul competitiv în următoarele săptămâni. În timp ce Camera este activată pentru toate competițiile, Neon va fi eligibil pentru joc competitiv în calificările și evenimentele care încep după 25 ianuarie.

Calificarea evenimentelor globale

În acest an, evenimentele Masters vor prezenta primele 12 echipe din competiția regională Challengers. Fiecare regiune are cel puțin un loc garantat, regiunile mai mari primind sloturi suplimentare în funcție de populația de jucători și de competitivitate. În plus, vom vedea cele mai bune echipe din LATAM și Brazilia concurând pentru un al doilea loc înainte de fiecare Masters, în timp ce Asia de Sud și Oceania vor avea o cale către Masters prin Playoff-urile APAC.

04_Masters_Slots_v2.jpg

Campionii va fi cel mai mare eveniment al sezonului, cu șaisprezece echipe care se califică prin punctele VCT Challengers și Last Chance Qualifiers.

05_Champions_Slots_v2.0.jpg

În cele din urmă, pentru a încuraja includerea absolvenților Game Changer în echipele care concurează în VCT, maximum un absolvent Game Changer din lista de start a unei echipe va fi numărat ca rezident al regiunii de origine a echipei în scopul îndeplinirii listei regionale. Cerinţă. Alumni Game Changers este definit ca un jucător care a concurat pe lista de start a unei echipe în cel puțin cinci meciuri dintr-o serie oficială VALORANT Game Changers.

Pentru detalii suplimentare despre circuitul 2022, consultați detaliile anunțate anterior și accesați VALORANTEsports.com pentru un program mai detaliat și actualizat.

 

02_Season_Calendar.jpg

 

Sursa: valorantesports.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate