Sari la conținut

[STIRI VALORANT] Autentificarea cu doi factori a sosit


Claudiu;

Postări Recomandate

mfa-article-banner.jpg

 

A trecut mult timp și suntem încântați să anunțăm că am lansat oficial autentificarea cu doi factori (2FA) pentru contul tău Riot. Începând de astăzi, puteți activa 2FA pentru a minimiza riscurile și pentru a vă simți mai în siguranță știind că contul dvs. este protejat.

Noul nostru sistem MFA depășește vechea funcție în care vi se solicita să introduceți un cod numai atunci când vă conectați de pe un dispozitiv nou sau neverificat. Acum puteți solicita un cod pentru fiecare sesiune de autentificare pentru securitate sporită.

Ce este autentificarea cu doi factori?
Autentificarea cu doi factori este o măsură electronică de securitate care permite accesul la contul unei persoane numai după ce aceasta a prezentat cu succes două forme de autentificare. Este folosit pentru a se asigura că oamenii sunt ceea ce spun că sunt și pentru a-și proteja conturile și informațiile prin mai mult decât un nume de utilizator și o parolă, care pot fi compromise.

De ce este important?
Știm că ai investit nenumărate ore în contul tău și dorim să ne asigurăm că toată munca ta este protejată de potențiale amenințări. Prin activarea 2FA, vă veți proteja parola, informațiile de plată și, desigur, campionii și colecțiile. Deși aceasta este o funcție de înscriere, încurajăm toți jucătorii să activeze 2FA pentru a oferi un nivel suplimentar de securitate și liniște sufletească.

Autentificarea cu doi factori este acum disponibilă pentru jucătorii care folosesc Riot ca portal de conectare oficial. Aceasta include clienții jocului Riot, Riot Client, Riot Mobile și RiotGames.com. Jucătorii care se conectează prin Garena și alte portaluri terțe nu vor avea opțiunea de a folosi 2FA.

Acest nou sistem 2FA vă va cere să vă autentificați prin e-mail, dar lucrăm cu sârguință pentru a îmbunătăți experiența jucătorului și vom avea actualizări mai târziu în acest an.

Aflați cum să activați 2FA
Vă rugăm să vizitați articolul nostru de asistență pentru jucători despre cum să activați 2FA pentru contul dumneavoastră Riot.

 

 

Sursa: riotgames.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate