Sari la conținut

[Stiri Valorant] VALORANT: CELE PATRU ECHIPE CARE SE VOR CALIFICA PENTRU VCT CHALLENGERS ETAPA 1: FAZELE GRUPELOR


Demon

Postări Recomandate

vct-na-teams-open-1-estnn-1536x864.jpg


 

Cele patru părți se vor alătura Sentinels, Envy, Cloud9 și 100 Thieves în faza grupelor.

Primele calificări deschise din etapa 1 VCT pentru America de Nord sunt în cărți. Version1, XSET, NRG și The Guard au toate biletele lor pentru fazele grupelor din etapa 1. ESTNN detaliază pe scurt cum a progresat fiecare parte.

 

VERSIUNEA UNU RULEAZĂ MASA ȘI RĂMÂNE NEÎNVINSĂ

 

Antrenamentul a dat roade pentru versiunea 1, deoarece au luat cu asalt calificările deschise. După ce a concurat în turneul Knights Arena Valorampage, V1 a intrat cu o identitate clară asupra modului în care doreau să joace jocul. Echipa a avut o performanță mai puțin stelară la NA LCQ, tocmai și-au schimbat lista și au avut puțin timp să schimbe lucrurile.

Apoi, V1 a avut din nou sarcina nefericită de a înfrunta Cloud9 în runda de deschidere a grupului Valorampage. Deși au avut o ieșire anticipată, a juca împotriva unei echipe puternice de primul nivel este o experiență de neînlocuit.

Versiunea 1 a arătat fenomenal peste tot, echipa nord-americană a rămas neînvinsă în clasamentul câștigătorilor, chiar doborând o echipă de primul nivel în Rise pentru a-și rezerva biletul pentru faza grupelor.
 


XSET URCĂ ÎN FAZELE GRUPELOR VCT STAGE 1
 

 
Un alt dintre primii participanți în faza grupelor a fost XSET. Echipa a făcut modificări minime la ceea ce era deja o listă competitivă în America de Nord. Deși au rămas scurt la ultimul obstacol anul trecut, XSET a rezistat totuși la o luptă dracună și a fost una dintre echipele de urmărit în aceste calificări deschise.
 

Deși XSET a aruncat o hartă către Radiance în partea de top 16 a evenimentului, partea nord-americană a mers impecabil în următorul lor set de jocuri, chiar doborând o echipă în ascensiune în The Guard.

Există o mulțime de aspecte pozitive pentru XSET de scos din aceste calificări deschise. Este frumos pentru ei să își asigure locul în faza grupelor devreme și să nu fie nevoiți să dezvăluie noi strategii în calificarea deschisă 2.
 

GARDA ȘI NRG COMPLETEAZĂ ECHIPELE CALIFICATE
 

Poate că au fost nevoiți să o facă pe calea grea, dar NRG s-a calificat în faza grupelor din prima etapă, după ce a făcut o alergare impresionantă în bracket inferior. Înainte de calificările deschise, NRG a avut un timp valoros pe etapă la evenimentul Valorampage. Au ajuns până în finală și, în cele din urmă, ar fi putut elimina favoriții din turneu în Cloud9. Din păcate, blestemul 9-3 este real, iar restul este istorie.

NRG a avut un turneu solid, luând în considerare toate lucrurile. Deși au căzut la XSET la începutul grupului de sus, au avut mult mai multe de arătat, iar învingerea pe Rise cu 2-0 a fost o dovadă suficientă pentru a demonstra că sunt o echipă care crește.
 


Trecând la The Guard, ei au fost surpriza turneului și un participant demn în faza grupelor. În ciuda faptului că este o organizație doar pentru un minut, The Guard a alcătuit o listă puternică și va fi o echipă de urmărit înainte de Challengers 1. Guardia a avut performanțe inconsecvente înainte de calificări, câștigând cel mai recent eveniment, dar nereușind să ajungă în campionat. runde în evenimentele anterioare de nivel C.
 



 

Nici partea NA nu a fost ușoară, cu mai multe cele mai bune din trei aproape, înainte de a cădea în cele din urmă la XSET în brațul superior. Garda a avut o ultimă șansă de glorie, luându-l pe Akrew care tocmai îl elimină pe TSM. Din fericire pentru ei, au reușit să o facă pe două hărți și să se califice în faza grupelor.

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate