PoSeDaTuL Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Astăzi Moșu a venit cu Bianca Haideți să o cunoaștem PoSeDaTuL: Bună seara dragă Bianca, astăzi vei fi ”Surpriza” lu Moșu Bianca: Buna seara PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Bianca: Numele meu este Bianca, am 21 de ani si locuiesc Ilfov PoSeDaTuL: Ce studii ai și unde lucrezi în prezent? Bianca: Studii medii si lucrez ca Designer Floral BackStage : PoSeDaTuL: Am la cine apela când mă însor :))) BackStage : Bianca:: clar :)))) PoSeDaTuL: Cand erai mică, ce doreai să devii? Bianca: Cand eram mica ... imi doream sa devin Politist PoSeDaTuL: Unde te vezi, in 10 ani? Bianca: In 10 ani...mhm ma vad femeie de afaceri BackStage : PoSeDaTuL: Nici nu vrei mult :))) BackStage : Bianca: am o lista lunga cu dorinte PoSeDaTuL: Mâncarea ta preferată, este? Bianca: Hmm, iubesc mancarea si imi place sa gatesc dar pe primul loc as pune PIZZA PoSeDaTuL: Fă-mi un top 3 Bianca: 1. PIZZA 2. SARMALE 3. GOGOSIIIII ♥ PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp? Bianca: Oriunde... dar in special pe o perioada mai lunga as alege America - New York-California PoSeDaTuL: Fiind femeie, bănuiesc că ai o frică, care este aceea? Bianca: Inaltime PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? Filmul preferat? Bianca: In general imi plac la nebunie filmele HORROR, SF, ACTIUNE . Filmul preferat... am multe dar principalul este - As Above, So Below PoSeDaTuL: Descrie-te in câteva cuvinte Bianca: Cred ca am putin din fiecare sau chiar mai multdar sunt foarte incapatanata trebuie mereu sa fie ca mine. BackStage : PoSeDaTuL: Tipic femeilor BackStage : Bianca: :)))) PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? Bianca: Ma trezesc imi fac rutina de dimineata dupa stau cu fratele meu mai mic iar intr-un final mai ajung si eu pe la munca PoSeDaTuL: Ce iti aduce Moșuu? Bianca: Pai nu stiu ce imi aduce Mosu dar sper sa-mi aduca fericire (o masina), bucurie ( un sac de bani ) , sanatate si iubire ( de la cine imi doresc eu ) Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru Leaguecs PoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta? Bianca: Fiindca Gogoasa mi-a oferit ocazia de a ma alatura acestui staff minunat ♥ PoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii? Bianca: Am o parere extrem de buna ♥ PoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? Bianca: Hmm... greu de enumerat. Cu majoritate ma stiu mai mult sau mai putin... deci nu iti pot da un raspuns concret . Dar asa ca un TOP 1 - Gogoasa pentru ca e the best ♥ stie cum sa isi managerieze situatia . PoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? Bianca: Totul e ok momentan . Nu trebuie schimbat nimic PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii? Bianca: BIANCA ♥ VA IUBESTE! ♥ PoSeDaTuL: Cum ți s-a părut interviul? Bianca: Super misto, intrebari decente si tu esti ok ♥ PoSeDaTuL: Mă bucur că te-am cunoscut, înainte să vină Moșu, O seară minunată ! :* Bianca: Ma bucur si eu ca te-am cunoscut! Seara frumoasa si tie! Acesta a fost interviul PoSeDaTuL:- Bianca Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pglplayer Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 si eu te iubesk bianca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bianca Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.