PoSeDaTuL Postat Decembrie 5, 2019 Postat Decembrie 5, 2019 Astăzi Moșu a venit cu Bianca Haideți să o cunoaștem PoSeDaTuL: Bună seara dragă Bianca, astăzi vei fi ”Surpriza” lu Moșu Bianca: Buna seara PoSeDaTuL: Care este numele tau, câti ani ai si de unde esti? Bianca: Numele meu este Bianca, am 21 de ani si locuiesc Ilfov PoSeDaTuL: Ce studii ai și unde lucrezi în prezent? Bianca: Studii medii si lucrez ca Designer Floral BackStage : PoSeDaTuL: Am la cine apela când mă însor :))) BackStage : Bianca:: clar :)))) PoSeDaTuL: Cand erai mică, ce doreai să devii? Bianca: Cand eram mica ... imi doream sa devin Politist PoSeDaTuL: Unde te vezi, in 10 ani? Bianca: In 10 ani...mhm ma vad femeie de afaceri BackStage : PoSeDaTuL: Nici nu vrei mult :))) BackStage : Bianca: am o lista lunga cu dorinte PoSeDaTuL: Mâncarea ta preferată, este? Bianca: Hmm, iubesc mancarea si imi place sa gatesc dar pe primul loc as pune PIZZA PoSeDaTuL: Fă-mi un top 3 Bianca: 1. PIZZA 2. SARMALE 3. GOGOSIIIII ♥ PoSeDaTuL: Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lunga de timp? Bianca: Oriunde... dar in special pe o perioada mai lunga as alege America - New York-California PoSeDaTuL: Fiind femeie, bănuiesc că ai o frică, care este aceea? Bianca: Inaltime PoSeDaTuL: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? Filmul preferat? Bianca: In general imi plac la nebunie filmele HORROR, SF, ACTIUNE . Filmul preferat... am multe dar principalul este - As Above, So Below PoSeDaTuL: Descrie-te in câteva cuvinte Bianca: Cred ca am putin din fiecare sau chiar mai multdar sunt foarte incapatanata trebuie mereu sa fie ca mine. BackStage : PoSeDaTuL: Tipic femeilor BackStage : Bianca: :)))) PoSeDaTuL: Cum decurge o zi din viata ta? Bianca: Ma trezesc imi fac rutina de dimineata dupa stau cu fratele meu mai mic iar intr-un final mai ajung si eu pe la munca PoSeDaTuL: Ce iti aduce Moșuu? Bianca: Pai nu stiu ce imi aduce Mosu dar sper sa-mi aduca fericire (o masina), bucurie ( un sac de bani ) , sanatate si iubire ( de la cine imi doresc eu ) Acum incepem cu cateva intrebări legate de forumul nostru Leaguecs PoSeDaTuL: De ce ai ales comunitatea aceasta? Bianca: Fiindca Gogoasa mi-a oferit ocazia de a ma alatura acestui staff minunat ♥ PoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii? Bianca: Am o parere extrem de buna ♥ PoSeDaTuL: Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt prieteni? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? Bianca: Hmm... greu de enumerat. Cu majoritate ma stiu mai mult sau mai putin... deci nu iti pot da un raspuns concret . Dar asa ca un TOP 1 - Gogoasa pentru ca e the best ♥ stie cum sa isi managerieze situatia . PoSeDaTuL: Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? Bianca: Totul e ok momentan . Nu trebuie schimbat nimic PoSeDaTuL: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii? Bianca: BIANCA ♥ VA IUBESTE! ♥ PoSeDaTuL: Cum ți s-a părut interviul? Bianca: Super misto, intrebari decente si tu esti ok ♥ PoSeDaTuL: Mă bucur că te-am cunoscut, înainte să vină Moșu, O seară minunată ! :* Bianca: Ma bucur si eu ca te-am cunoscut! Seara frumoasa si tie! Acesta a fost interviul PoSeDaTuL:- Bianca Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like"
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.